04-01-2014, 12:42 AM
مطمینن ایمیل میدن؟ توی برگه چیزی ننوشته
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در دوبی
|
04-01-2014, 10:04 AM
(04-01-2014, 12:42 AM)'آفرینش' نوشته: مطمینن ایمیل میدن؟ توی برگه چیزی ننوشته دوست عزیز اگر نگران هستید خودتون یه زنگ یا ایمیل بهشون بزنید و شماره پاسپورت و DS و سایر اطلاعاتی که اونا میتونن هویت شما رو به راحتی در سفارت مشخص کنن بدید و جریان رو توضیح بدید...قطعا جواب میدن...حتی زنگ هم میتونید بزنید هر چند تا جایی که میدونم شنبه و یکشنبه تعطیله
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
04-01-2014, 12:21 PM
قاعده کار بر این هست که اطلاع بدهند. با این حال با توجه به اینکه در زمان خود مصاحبه اشاره می کنند که کی ویزاتون آماده هست و خیلی ها هم از روز موردنظر به سفارت مراجعه می کنند که گذرنامه رو تحویل بدهند ممکنه در صورتی که زودتر مراجعه کنید دیگه ایمیل رو براتون نفرستند. با توضیحاتی که شما دادید و همین طور وبسایت خود سفارت آمریکا در دوبی، ویزای شما دو روزه آماده میشه و در عمل شما از روز دوم می تونید برای تحویل گذرنامه به سفارت مراجعه کنید. در حد یکی دو تا ایمیل برای پیگیری بزنید هیچ اشکالی نداره. از بدشانسی شما این دو روز به آخر هفته افتاده اند و ممکنه مجبور بشین دوشنبه به سفارت مراجعه کنید.
(04-01-2014, 12:42 AM)'آفرینش' نوشته: مطمینن ایمیل میدن؟ توی برگه چیزی ننوشته ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
04-01-2014, 01:35 PM
(04-01-2014, 10:04 AM)Charming نوشته:شماره و ایمیل رو از کجا بیارم؟
می تونید به ایمیلی که در اینجا اشاره شده بزنید و با دادن مشخصات خودتون ( تاریخ مصاحبه، نوع ویزا و شماره فرم DS160 ) سوال کنید.
dubaivisaenquiry@state.gov به ایمیل زیر هم می تونید بزنید. اولی بیشتر برای اطلاعات عمومی در مورد ویزاها هست و این یکی برای بررسی وضعیت ویزاها: Dubaivisa@state.gov ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول: نقل قول:شماره و ایمیل رو از کجا بیارم؟ Phone number: +971-4-309-4000
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
09-03-2014, 11:18 AM
اگه دانشجویی باشی به انگلیسی و اگر هم توریستی باشید هر طور شما راحت باشید (انگلیسی یا فارسی).
(09-03-2014, 11:15 AM)'Mehrdoost' نوشته: سلام دوستان . آفیسر بزبان فارسی سوال می کنه یاانگلیسی؟
10-05-2014, 06:40 PM
سلام
خواستم درباره مصاحبه ام درتاریخ 4/2/93 توی دبی تجریه ام رو بگم ونظر بخوام مدارکم و مشخصات ام : 1- 43 سال سن مهندس عمران و مجرد 2- شرکت پیمانکاری دارم با 90% سهام و15 سال مدیرعامل شرکتم وکارم توی شبکه برق توزیع وساختمان هستش 3- 10 پرسنل که براشون لیست بیمه رد میکنم 4- کارکرد حسابم توی 10 ماه سال 93 بابغ بر دو نیم میلیارد تومان 5- سپرده بانکی شخصی ام توی بانکهای مختلف معادل 600 هزار دلار 6- سند ملک و خونه هم بنام دارم 7- تاپایان سال 93 هم با برق تهران قرارداد دارم 8- خواهرم هم با سرمایه گذاری EB-5 گرین کارت گرفته(با خريد زمين جهت ساخت وساز) حالا سوالاتی که ازم کردش 1- کارت چيه : شرکت دارم توی شرکت مدير عامل هستم باعصبانیت گفت میگم کارت چيه : گفتم توی زمينه برق وساختمان پيمانکاری ميکنم برای برق تهران کار ميکنم چرا میخوای بری امریکا : (توی دلم گفتم میخوام برم سر قبر بابات) گفتم میخوام برم بگردم اگه شرایط برام مناسب بودش در اینده شاید بخوام توی رشته خودم ساختمان ساخت وساز کنم (که فکر کنم سوتی اصلی رو اینجا دادم) بعدش گفتش کدوم کشور رفتی گفتم ایتالیا و فرانسه البته شنیدم گفتش این که 5 سال نشده درمرحله اخر گفت صورتحساب بانکی رو ببینم که من اولی رو بهش دادم معادل 400 هزار دلار بودش دومی رو دادم 200 هزار توش بودش سومی که ریز کارکرد شرکت بودش که 5/2 میلیارد تومن بودش خواستم بدم گفت دیگه نمیخوام بعدشم برگه سفید ریجکت با بابند214 ب تقدیم کردش بلافاصله هم در طویله شو بست روشو اونور کرد حالا اگه براتون ممکن هستش راهنمایی کنین 1 - واسه 15 خرداد ویزا ایتالیا رو گرفتم میخوام برم سفارت ایتالیا توی رم به نظرتون رم بهتره با این شرایطم یا شهرهای دیگه مثل ناپل -جنوا -میلان ... 2 - موقع مصاحبه افیسر داشت تایپ میکرد دوبار اسم خواهرمو پرسید احتمال داره ثبت کرده باشه که اون با خرید ملک وزمین گرین کارت گرفته و این پوأن منفی هستش 3- احتمال گرفتن ویزا هستش از اونجا؟؟؟؟؟؟؟ 4- البته سفارت زنگ زدم گفتم انگلیسی خوب بلد نیستم گفتم میشه با مترجم بیام گفتش همرات بیاد اگه خودت نتونستی جواب بدی اونوقت بهش میگم بیاد بالا [img]images/smilies/blush.gif[/img]
10-05-2014, 10:12 PM
دلیل رد شدن شما به طور خلاصه نداشتن وابستگی اجتماعی به ایران و احتمال برنگشتن شما بوده و شواهد خیلی زیادی این موضوع رو تایید می کنند:
1- خودتون به شکلی بهشون گفتین که قصدتون جستجو برای امکان موندن در آمریکاست در حالی که می بایست برای دیدن اقوام یا سیاحت باشه. 2- آشنای درجه یک در آمریکا دارید که به موندن شما می تونه کمک کنه. 3- مجرد هستید و وابستگی خانوادگی چندانی در ایران ندارید (همسر یا فرزندی که در ایران بمونه). 4- پول نقد زیادی در حساب دارید که میتونه به موندن شما کمک کنه. (برای یک ویزای توریستی شما می بایست حدود 10 هزار دلار در حساب بگذارید نه 60 برابر اون). موضوع بند 214-ب هم در واقع همین نداشتن وابستگی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی هست. این بار که رفتین به شکل زیر عمل کنید: 1- هدف از سفر دیدار اقوام و آشنایان و بازدید از مکان های دیدنی 2- نامه تمکن مالی حدود 10 تا 15 هزار دلار 3- مدارکی یا سندی دال بر ملک یا شرکتی که به اسم شما باشه و نشون بده یک چیزی در ایران هست که به خاطر اون برگردین. ملک و شرکت نقدپذیری پایینی دارند ولی پول نقد و ارز و طلا به راحتی قابل انتقال هستند. نیازی نیست اشاره کنید که شرکت چند میلیاردی هست صرفا مدارک طوری باشه که نشون بده یک شرکت کوچیکی دارین که ازش هم راضی هستین. 4- اینکه زبان تون خوب نیست خوبه چون امکان موندن شما رو کمتر می کنه. سعی کنید با همون انگلیسی دست و پا شکسته خودتون با افسر صحبت کنید. در کل طوری در مصاحبه ظاهر بشین که صرفا می خواهید برین خواهرتون رو ببینید و یک گشت و گذاری هم داشته باشید و برگردین کارهای شرکت رو انجام بدین. یک گواهی بانکی 15-10 هزار دلاری هم صرفا برای پوشش دادن مدت سفر نشون بدین کافی هست. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
|
|