من 25 ژوئن (4 تیر) مصاحبه داشتم، گروه ما 7 نفر بودند؛
1- آقا به همراه همسرشون - PhD Engineering Management - فول فاند - کلیرنس
2- آقا به همراه همسرشون - PhD Mechanical Engineering - بدون فاند - ریجکت
3- آقا - PhD Material Science - فول فاند - کلیرنس
4- من - PhD Forest Resources - فول فاند - کلیرنس
5- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - Partial Fund (شامل Tution Waive + Scolarship) - ریجکت
6- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - ریجکت
7- خانم - PhD Physics - فول فاند - کلیرنس
1- آقا به همراه همسرشون - PhD Engineering Management - فول فاند - کلیرنس
2- آقا به همراه همسرشون - PhD Mechanical Engineering - بدون فاند - ریجکت
3- آقا - PhD Material Science - فول فاند - کلیرنس
4- من - PhD Forest Resources - فول فاند - کلیرنس
5- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - Partial Fund (شامل Tution Waive + Scolarship) - ریجکت
6- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - ریجکت
7- خانم - PhD Physics - فول فاند - کلیرنس
سوالاتی که از من پرسید شامل این موارد بود؛
1- چرا این دانشگاه؟
2- سربازی رفتی؟ کجا؟
3- اونجا روی چه موضوعی میخوای کار کنی؟ (دقیقا بعد از این سوال 2 سوال دیگه هم در مورد Research Plan ام پرسید.)
4- رشته ای که میخوای بخونی به مقاطع تحصیلی ارشد و لیسانست ربطی داره؟
5- در مورد پایان نامه ارشدت برام توضیح بده.
6- بعد از اتمام تحصیلات چه کار میخوای کنی؟
در مورد روند دریافت مدارک، در این ارسال کامل توضیح داده شده، فقط من موردی رو اضافه کنم که تا مدرکی رو از شما نخواستند بهشون ارائه ندید. همون طور که دوستان هم اشاره کردند، سعی کنید "به اندازه" صحبت کنید، نه بیشتر و نه کمتر. مدارکی که هم گرفت شامل این موارد بود؛
0- 160 دلار
1- فرم I-20
2- DS-160 Confirmation
3- SEVIS Fee Receipt
4- Admission Letter
5- Offer Letter
6- Research Plan
7- CV
8- Statement of Purpose
(تمامی مدارک رو بعد از مصاحبه بهم برگردوند، به جز RP، CV و SOP)
در مورد دوستانی که متاسفانه ریجکت شدند، دلیلی که ذکر شد، بند 214b بود (یعنی آفیسر قانع نشده که این دوستان بعد از تحصیل قصد بازگشت به کشور رو دارند). درباره مورد شماره 6، موردی که وجود داشت این بود که ایشون یک بار از سفارت امریکا در فرانکفورت و یک بار هم از سفارت امریکا در پراگ ریجکت شده بودند، BS شون در حدود 120 هزار دلار بود (که بنظرم زیاد بود) و یک خواهر هم داشتند که در حال تحصیل در امریکا است. درباره مورد شماره 2 این رو اضافه کنم که BS ایشون فقط حدود 2000 تا بالاتر از مبلغ ذکر شده در I-20 بود! و درباره مورد شماره 5، بهشون گفت که چرا BS پدرتون همراهت نیست! (ایشون BS داشت ولی به اسم خودشون بود). در نهایت به همه این دوستان گفت که من قانع نشدم که شما هدفتون از مسافرت به امریکا، تحصیل باشه!
مورد دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که آفیسر محترم اصلا با توضیحاتی که از دوستان در مورد ایشون شنیده بودیم، همخوانی نداشت!
به امید موفقیت همه دوستان
پ.ن: من سربازی، امریه آموزش و پرورش بودم و در فرم DS-160 ام در قسمت محل خدمت نوشته بودم Ministry of Education.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.