29-04-2014, 01:13 PM
(28-04-2014, 09:03 PM)'Charming' نوشته:اولا دوستان اینها واسه یک روز خاص و واسه یک کشور خاص بوده(کلا عشق آباد به نظر من باید آخرین گزینه باشه وقتی گزینه هایی مثل (آنکارا - ایروان و حتی دبی هستش)...عشق آباد اکثرا اصلا قبل کلیرنس رد میکنه و به خصوص بند 214 (میری برنگردی!). به بدون فاند ها هم که اکثرا ویزا نمیداد برخلاف آنکارا.
اینو گفتم واسه اینکه یک موقع فکر نکنید مثلا کسی که فاند نداره ریجکت میشه و یا کسی که فاند کامل داره حتما ویزا میگیره و بالعکس.
اتفاقا یکی از دوستان هم چند ماه پیش رفته بود بهش دم سفارت گفتن خوب ویزا میدن اونم به به چه چه رفته بود درجا ریجکت شده بود!پارشیال فاند بود!
در ضمن از یاد نبرید این نظر منه: پرونده که افسر گفت کار من تمام شد و واسه ADMIN PROCESS رفت واشنگتن هر سفارتی باشه مهم نیست.دستور از DOS افسر هیچ کاره! الکی استرس دادن به خود واسه اینجور مسایل نه تنها مفید نیست بلکه مضره.(نمونش خودم)
بااحترام
(29-04-2014, 12:13 AM)'MaMi' نوشته:من فقط تجربه خودم در این زمینه رو میگم (با توجه به صحبت هایی که با دوستان در اون بازه زمانی داشتم) چون این تاپیک مربوط به "بیان تجربیات" درباره سفارت هست، نه نتیجه گیری یا تحلیل
1- تاریخ مصاحبه من 25 ژوئن 2013 بود، تقریبا تمام دوستانی که قبل از ژوئن برای مصاحبه رفته بودند عشق آباد (حتی رشته هایی که یک مقدار حساسیت زا بود) با کلیرنس های تقریبا کوتاه مدت، ویزا رو گرفتند (به جز حدود 5 مورد که یکی از دوستان برقی که اتفاقا فاند هم داشت بعد از حدود 256 روز کلیر شد!)
2- عشق آباد تا اواخر نوامبر 2012، تقریبا با تقریب خوبی به همه دوستان فاند دار، مالتیپل میداد.
3- ایروان در همون روزی که ما مصاحبه داشتیم، در یک گروه 8 نفری، 4 نفر رو در جا ریجکت کرده بود! (یکی از دوستان خودم) و در حالی که همخونه ای من، بدون فاند از ایروان، در جا ویزای مالتیپیل گرفت (رشته هیدرولیک بدون سربازی) بنابراین خیلی نمیشه روی این نمونه ها مانور داد و قانون کلی صادر کرد.
4- در مورد اینکه وقتی وارد کلیرنس میشید، واشنگتن تصمیم گیرنده هست، من موافق نیستم، چون اگر قوانین مرتبط به ویزا رو در سایت departmenet of state دنبال کنید، میبینید که اعلام شده که شرکت در مصاحبه به معنی دریافت ویزا نبوده و افسر مربوطه در این مورد تصمیم گیرنده است، از طرفی تعدادی از دوستان در زمان کلیرنس، وقتی با واشنگتن مکاتبه کردند بهشون گفته شده که پرونده ها در کنسول هست (حالا صحت و ثقمش بر عهده واشنگتن).
5- جالبه اینه که تقریبا تمامی دوستانی که از عشق آباد در اون روز ریجکت شدند، بجز مورد 6 که اطلاعی ازشون ندارم، همگی از سفارت های دیگه ویزا گرفتند.
6- من باز هم تاکید میکنم، بنظر من اکسپت/کلیرنس/ریجکت خیلی بستگی به حالات روحی افسر مصاحبه کننده داره، در روز مصاحبه ما افسر بسیار بداخلاق و عصبی بود (بر خلاف تعریف هایی که ازش شنیده بودیم) و در روزهای دیگه، افسر دیگه ای با دوستان مصاحبه کرده بود (فاند دار/ بدون فاند) و مشکلی برای دوستان ایجاد نشده بود.
7- جواب سوالات هم کوتاه میدم؛
1-7) چون دانشگاه خوبی است و از نظر رنکینگ رشته من، جایگاه خیلی خوبی داره
2-7) بله، به جای Military، در Ministry of Education به عنوان معلم خدمت کردم
3-7) تاثیر X و Y بر روی خصوصیات (الف). X یعنی ... و Y یعنی ...
4-7) بله رشته ای که میخوام بخونم، به رشته کارشناسی و ارشدم مرتبط است
5-7) بررسی خصوصیات (الف) بود با استفاده از روش Z. روش Z هم اینجوری است که...
6-7) برمیگردم کشورم یا در صنعت مشغول به کار میشم یا به عنوان استاد، چون همونطوری هم که میبنید و در CV هم ذکر شده، سابقه تدریس در دانشگاه رو هم دارم.
نکته ای که بنظرم می رسه اینه که سعی نکنید زیاد حرف بزنید! یعنی تا افسر چیزی از شما نپرسیده، در موردش توضیح ندید. مثلا اون دوستمون که Material Science میخوند، وقت مصاحبه گفت که اتفاقا در این زمینه چند تا مقاله هم کار کردم، و افسر گفته چه خوب! مقالاتت رو هم پس بده تا نگاهی بندازم! در حالی که قبل این، اصلا در مورد مقالاتش (با اینکه در رزومه هم ذکر کرده بوده) سوالی نکرده یا مدرکی نخواسته بوده.
نکته مهم دیگه اینکه استرس نداشته باشید و سعی کنید آروم باشید و شمرده صحبت کنید، مصاحبه ویزا بنظرم، بیشتر جنبه بررسی روانی متقاضی رو داره، یعنی افسر با توجه به حسی که شما بهش منتقل می کنید و البته حسی که خودش اون زمان داره، در مورد ویزای متقاضی و نوعش تصمیم میگیره.
با همه این تفاسیر، بنظر من، سفارت هایی که برای متقاضیان ایرانی در نظر گرفته شده رو در اولویت قرار بدید (آنکارا، دبی، ایروان) و بعد برید سراغ گزینه های دیگه.
با آرزوی موفقیت همه دوستان
درود متشکر بابته پاسخ گویی
سوالی داشتم اینه که شما به مامور سفارت فرمودید
سوالی داشتم اینه که شما به مامور سفارت فرمودید
6-7) برمیگردم کشورم یا در صنعت مشغول به کار میشم یا به عنوان استاد، چون همونطوری هم که میبنید و در CV هم ذکر شده، سابقه تدریس در دانشگاه رو هم دارم.
منظور از اینکه به مامور صفارت گفتید در صنعت شروع به کار میکنم یا تدریس میکنم منظور کار یا تدریس در امریکا بوده؟
از حرفه شما این رو میشه برداشت کرد که اگر به کشور برنگردید در امریکا شروع به کار میکنید.
با این حال چرا پذیرفته شدید شما؟!
منظور از اینکه به مامور صفارت گفتید در صنعت شروع به کار میکنم یا تدریس میکنم منظور کار یا تدریس در امریکا بوده؟
از حرفه شما این رو میشه برداشت کرد که اگر به کشور برنگردید در امریکا شروع به کار میکنید.
با این حال چرا پذیرفته شدید شما؟!