(24-04-2014, 04:30 AM)'reza_1st' نوشته:واقعیت اینکه سابقه اعتباری خوبی ندارین الان، ولی خیلی هم نگرانی نداره. البته بسته به اینکه این hard inquiry مال کی باشه، بعد از 2 سال که عملاً تاثیرشون از بین میره و از سابقه اعتباریتون هم حذف میشه معمولاً، و حتی اگر بمونه، بعد از یک سال دیگه اونقدر مهم تلقی نمیشه. این رو هم درنظر بگیرین که در 5 مورد اصلی موثر تو سابقه، hard inquiry موردی هست که درسته مهمه، ولی تاثیرش رو امتیاز اعتباری کمتر از مواردی مثل پرداخت به موقع و تاخیر نداشتنه. در مورد موبایل نگرانی نداره و با این کارها سابقه اعتباری به جایی نمیرسه که بهتون ندن بعد از یه سال. در مورد وام ماشین، تاثیر داره، ولی باز اینقدر صفر و یک نیست، بسته به وضعیت این مدت و فاصله زمانی داره که از اون hard inquiryهای اولیه وجود داره خواهد داشت، بعد از دو سال که هیچ مشکلی نیست، قبلش هم ممکنه بشه وام گرفت، ولی روی نرخ سودی که ازتون خواهند گرفت تاثیر داره، هرچند معمولاً برای وام ماشین، مورد خیلی مهم، سابقه شما تو بازپرداخت به موقع بدهیهاست. بانک خودتون بعد یه سال احتمالا در صورتی که درخواست کنید بالا ببره کردیتتون رو ولی نظر من اینه که ازشون بپرسن و اگه hard inquiry نمیزنن برای افزایش سقف اعتبار، این کار رو بکنین، بستگی به بانک داره. در مورد کمک گرفتن در مورد سابقه و امتیاز اعتباری هم شرکتهایی هستن که مشاوره میدن و کمک میکنن، ولی بنظر من لازم نیست در شرایط معمولی. موارد منفی سابقه شما هم تا یه سال دیگه تاثیرش خیلی کم میشه. فقط یه چیزی رو بگم، اینکه قبل از اومدن صورتحساب اونو صفر کنین کار بدی نیست، ولی خیلی مهمتر از اون اینه که اون نسبت بدهی به سقف اعتبارتون رو تو طول ماه هم نذارین ترجیحاً بالای 10-15 درصد و به هیچ وجه بالای 30 درصد بره. اگر خرید بزرگ دارین، اول پول رو بریزین به حساب اعتباریتون، تا ترازتون منفی بشه، بعد خرید کنید.
واقعا ممنون از راهنماییتون خیالم کمی راحت شد
فقط ببخشید که اینقدر سوال میکنم دوتا سوال دیگه هم دارم ولی قول میدم دیگه سوال نپرسم چون میدونم زیاد سوال کردم اول اینکه نباید بالاتر از 30 درصد نهایتا خرج کنیم حالا اگه کسی بیشتر از این مقدار کنه چه اتفاقی میوفته فقط اسکورش پایین میاد یا اینکه اینم مثل جریان hard inquiry سابقه رو خراب میکنه ؟ سوال دومم اینه که من سه جا اپلای کردم و انتظار داشتم سه تا hard inquiry روی سابقم باشه ولی هفته قبل برای اولین بار اسکورم رو تو سایت کردیت کارما چک کردم برام نوشته بود که یه دونه hard inquiry دارم و دوتاش رو نزده بود وبا اینکه اوایل بیشتر از 30 درصد کردیتم رو خرج کردم ( ولی آخر ماه همشو به موقع پرداخت میکردم ) و 6-7 ماهه که کلا کردیت دارم ولی اسکورم تو مرحله good بود میخواستم ببینم این سایت درست و قابل اطمینان میزنه یعنی واقعا موقعیتم دقیقا همینه که این سایت زده ؟؟؟؟ در مورد شوهرمم همین طور بود دوتا hard inquiry کمتر از مقدار مورد انتظار ما زده بود و اسکورشم تو مرحله good بود