08-05-2013, 06:09 AM
(08-05-2013, 05:22 AM)'lavender' نوشته: درود.متاسفانه من به چنین گوشیای دسترسی ندارم که دقیقتر بررسی کنم، ولی روی iPhone و Android درست دیده میشه. در پایین صفحه یک لینک وجود داره برای سوئیچ کردن به نسخه کامل فروم. آیا سعی کردید از اون استفاده کنید؟ اگر سعی کردید، آیا نسخه کامل هم به هم ریخته است؟ و سوال آخر این که آیا سایر سایتهای فارسی روی گوشی شما درست نمایش داده میشه؟
من هم نمی تونم با موبایلم وارد سایت بشم. مدل گوشیم Nokia Lumia 710 هست .
وقتی سایت رو میاره یه چیز قرو قاطی هست که اصن نمی شه صفحه رو خوند چه برسه به لاگ این کردن!
(08-05-2013, 05:39 AM)'armince' نوشته: همه چیزش عالیه ولی ای کاش مثل بعضی فروما نرم افزار داشت. خیلی عالی میشدمن نرمافزار tapatalk رو هم یک بار آزمایش کردم، ولی متاسفانه در سمت سرور به خوبی نسخه موبایل فعلی نیست و احتیاج به نصب و به روز نگه داشتن یک نرمافزار اضافی داره که میتونه امنیت سایت رو کم کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.