سلام
لطفا در مورد سیستم آموزشی نحوه ارائه دروس توضیح بدین ؟
یعنی تعداد ساعات درس با توجه به تعداد واحد ان ، امتحانات ، پایان نامه های دوره ارشد ؟
ممنون
(08-09-2014, 12:26 PM)'نایینی' نوشته: سلام
لطفا در مورد سیستم آموزشی نحوه ارائه دروس توضیح بدین ؟
یعنی تعداد ساعات درس با توجه به تعداد واحد ان ، امتحانات ، پایان نامه های دوره ارشد ؟
ممنون
دوستانی که الان در فنلاند هستن میشه یه خرده در مورد نوع تدریس اساتید ، ساعت هر درس و یا واحد ، چند روز در هفته دانشگاه باید رفت (مقطع کارشناسی و ارشد) و .... توضیح بدن ؟
یکی میگفت کلاس هم نرفتی ، نرفتی ! نیم ساعت مونده به اخر کلاس هم بری استاد کاری نداره و تا 3 بار میشه امتحان داد.
(26-02-2015, 09:46 PM)'stifler' نوشته: سلام .
دوستانی که الان در فنلاند هستن میشه یه خرده در مورد نوع تدریس اساتید ، ساعت هر درس و یا واحد ، چند روز در هفته دانشگاه باید رفت (مقطع کارشناسی و ارشد) و .... توضیح بدن ؟
یکی میگفت کلاس هم نرفتی ، نرفتی ! نیم ساعت مونده به اخر کلاس هم بری استاد کاری نداره و تا 3 بار میشه امتحان داد.
سلام
بستگی به استاد و درس داره من ترم پیش یک درس داشتم که هر جلسه غیبت می کردم باید یک تکلیف اضافه انجام می دادم و گرنه از نمرم کم می شد و این ترم یک درس دارم که استاد اصلا حضور و غیاب نمی کنه
ساعات تدریس با ایران فرق داره چون اینجا 90 درصد کار به عهده شماست و استاد فقط کلیات را میگه
تعداد روزایی که دانشگاه می روید بستگی به نوع درس روش تدریس داره مثلا من ترم پیش 4 درس داشتم و سه روز می رفتم این ترم 2 درس دارم ولی چهار روز می روم
در مورد 3 بار امتحان دادم فقط درسایی که ازمون کتبی دارند اینطوری هست درسایی که پروژه ای هستند اینطوری نیست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]