06-01-2012, 08:51 PM
دقیقا به همین دلیله دیگه بابک جان... شما خودت رو بزار جای استاد، وقتی از 100 تا توصیه نامه 80 تاش بگه طرف آخر نابغه هست و مخصوصا (جمله ای که من باهاش مشکل دارم "بهترین" دانشجو که استاد تا به حال دیده چه اثری روت میزاره؟ تا اینکه استاد بگه این دانشجو در فلان مسئله خیلی خوبه و داره خوب تلاش میکنه....
صفات مثبت که اصل توصیه نامه هست اما اغراق اون هم از نوع ایرانیش (که خود من متاسفانه در یکی از توصیه نامه هام انجامش داده بودم) نه تنها اثرگزار نیست بلکه باعث جدی نگرفتن هم میشه... تازه معمولا نامه هایی که خیلی اغراق میکنن خیلی هم طولانی میشن....
به نظر من شما خودتون رو بزارید جای اون پرفسوری که داره میخونه.. تازه با این شرایط که میدونید طرفتون حتما آدم خیلی باهوشیه... و احتمالا امثال این نامه ها و دانشجو هارو زیاد دیده.. جلوی آدم باهوش خیلی باید مواظب باشیم ؛)
البته منظور شما از تعریف زیاد احتمالا به اندازه ای که من منظورم زیاد نیست!!! من منظورم چند تا جمله ی خاص هست که یه جورایی تکراری شده...
در ضمن با قسمت تیم ورک حرفتون هم کاملا و کاملا موافقم
صفات مثبت که اصل توصیه نامه هست اما اغراق اون هم از نوع ایرانیش (که خود من متاسفانه در یکی از توصیه نامه هام انجامش داده بودم) نه تنها اثرگزار نیست بلکه باعث جدی نگرفتن هم میشه... تازه معمولا نامه هایی که خیلی اغراق میکنن خیلی هم طولانی میشن....
به نظر من شما خودتون رو بزارید جای اون پرفسوری که داره میخونه.. تازه با این شرایط که میدونید طرفتون حتما آدم خیلی باهوشیه... و احتمالا امثال این نامه ها و دانشجو هارو زیاد دیده.. جلوی آدم باهوش خیلی باید مواظب باشیم ؛)
البته منظور شما از تعریف زیاد احتمالا به اندازه ای که من منظورم زیاد نیست!!! من منظورم چند تا جمله ی خاص هست که یه جورایی تکراری شده...
در ضمن با قسمت تیم ورک حرفتون هم کاملا و کاملا موافقم
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز