01-01-2015, 01:08 PM
(01-01-2015, 12:58 PM)'فرید' نوشته:در سوالتون بهتر بود مشخص می کردید نوع توصیه نامه که می گیرید. بعضی موارد استاد بصورت ان لاین فرم پر می کند که بعد از سابمیت کردن دیگر قابل تغییر نیست. اما اگر بصورت دستی پر کرده و قرار برای دانشگاه در پاکت بگذارید و بفرستید. در این مورد بستگی به استادتون داره که چقدر با شما همکاری بکند. بعضی استادها وقت زیادی دارند و هر تعداد هم توصیه نامه بخواهید به شما می دهند و اگر شما هم در این مورد حساس هستید؛ اینجا می تونید بدهید به استاد درست کنه. ولی اگر استادی هست خیلی به سختی فرم ها پر می کنه این مسائل خیلی عادی تو این فرایند. حتی خود استادهای امریکایی هم خیلی مواقع در پرکردن این فرم ها دچار اشتباه می شوند. من یادم تو همینجا یک بحثی در مورد In what capacity have you known the applicant بعد معلوم شد تعداد زیادی این سوال اشتباه جواب می دادند.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
متاسفانه ایشان راهشان به من دوره همین را هم با پست برام فرستادند! وقت زیادی هم دیگه ندارم.
راستش اصلا نمی تونم به خودم قبول کنم که اشتباه سهوی بوده که به جای title and occupation بیان اسم رشته شان را بنویسن!!!!
راستش اصلا نمی تونم به خودم قبول کنم که اشتباه سهوی بوده که به جای title and occupation بیان اسم رشته شان را بنویسن!!!!