14-07-2015, 11:25 AM
(14-07-2015, 10:05 AM)delbina نوشته: سلام
من باز یک ایمیل از اساتید گرانقدر در دانشگاه تگزاس دریافت کردم ،به این صورت که:
Also I do not have any say in the admissions process.We also have Dr. ** in our department If you are interested in this work then mention in your letter when applying that you are interested in working with one of us on image processing type problems.
هدفم از ایمیل زدن به استادا این هست که خیلی واضح و روشن بم بگن میخایمت یا نه، اینو من چجوری تو همون ایمیل اولی که میزنم بپرسم و اینکه فاند میدن یا نه؟الان این استاد اینجوری جواب داده من چی بگم؟
درود
1- دوست من همونطور که میبینین ایشون نمیخواد روشن بگه میخوادنتون یا نه! خودش هم تاکید کرده همه چی دست admission committee هستش و اینجاست که به نوعی فقط گفته اپلای کن و از بین تمام اپلای کننده ها انتخابتون بکنه یا نه بستگی به رزومتون داره!
جواب استاد کاملا بستگی به خود استاد داره و نه نحوه ایمیل زدن شما. چون معمولا دانشجویان ایمیل تمپلیت دارند و همون رو میزنند و تقریبا ایمیل اکثر دانشجوها از نظر محتوا یکسانه.
2- وقتی ایمیل میزنید، یعنی خواهان فاند هم هستید و این رو نیاز نیست در ایمیل تاکید کنید. مگر اینکه استاد بگه قطعا برت میدارم که اون موقع شما به راحتی و رک میتونید در مورد فاند بپرسید.
پ.ن: جواب این استاد طوری نیست که ادامه بدید به نظر من. حتی میتونم بگم تمپلیته چون در مورد رزومتون حرف نزده.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.