24-10-2016, 06:32 PM
(24-10-2016, 05:14 PM)Matinking نوشته: - مشکلی وجود نداره!ممنون از جوابتون متین عزیز
اساتیدیکه باهاشون تماس گرفتین position نداشته ان و من باب کمک سعی کرده ان به شما ادرس جدید بدن...
biophysics، biochemistry، bioengineering، biomedical engineering و حتی synthetic biology می تونن در سطوح عالی تحقیقاتی عملا یک چیز باشند...
- background ی که اساتید دنبالش هستند به نرم افزار دونستن خلاصه نمیشه... یک دانشجوی graduate می تونه (یا درواقع باید بتونه) با کمی effort نرم افزارهای مورد نیازش رو یاد بگیره یا با بررسی منابع و مقالات و textbook ها اگر در زمینه ای نیاز به یادگیری پایه داره خودشو برسونه...
اساتید دنبال نمرات پایه بالا، دونستن روش تحقیق توسط شما و آشنا بودن شما با field تحقیقاتی هستند...
- با تعداد محدود ایمیل ممکن هست اصلا به جایی نرسید... جست و جوتون رو گسترش بدید و بدونید که بودن کسانی که بعد از 1000 ایمیل تونستن position واقعی پیدا کنند...
-امیدوارم واقعا مشکلی نباشه: طبق اطلاعات سایت آزمایشگاه یکی از اساتید (که به قول خودش تجربه خوبی از کار کردن با دو دانشجوی ایرانیش داره)، دانشجوهای دکتری و پست دکتری میتونن اپلای کنن بنابراین احتمالا پوزیشن داره. به نظر شما ریسرچ اینترست ها که در متن ایمیل بهشون اشاره کردم، میتونه به عنوان یه دلیل در نظر گرفته بشه؟
- در مورد ایمیل محدود کاملا باهاتون موافقم اما درگیری همزمان تافل و GRE فرصتی زیادی برای ایمیل زدن برام نمی زاره برای همین اشاره کردم که فعلا تعداد محدودی ایمیل قرار برنم به محض عادی شدن اوضاع، حتما برای ایمیل زدن بیشتر وقت میگذارم. در عین حال نمیخوام این موارد موجود بی دلیل از دست بره.
ارادتمند
الهام