14-03-2015, 09:40 PM
(12-03-2015, 06:39 PM)'vidanasrollahi' نوشته: سلام دوستان
یک استاد از کانادا به من جواب داده بود و گفته بود که تجربیاتت بدرد کار من میخوره و چند تا سوال پرسیده بود که فاند میخوای یا نه و اینکه کی میتونی بیای و شروع کنی. من هم جواب دادم که فاند میخوام و به محض پذیرش میتونم بیام. و اون مجددا جواب داد ولی من منظورش رو نمی فهمم میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنونمThank you Vida,Our scholarships are usually awarded once a year around this time and require your full application, so it is good to hear you are flexible on admission times. It is unlikely to be in place for this September. Thanks also for explaining your reason for wanting to change programs. Based on your interests in stress, can you please give me an idea of one or two potential projects you see, based on our work or that of others?Best wishes,Chris
سلام
مقدار اسکالرشیپ معمولا زیاد نیست. این جایزه اییه که معمولا افرادی با معدل بالا و نمرات بالای زبان احتمال بردشون در اون بیشتره.البته با توجه به سیاست دانشگاه ها ممکنه فرق بکنه. این با فاندی که خودشون بدن فرق داره. ضمن اینکه خواستند 2 تا ایده از خودتون بگید در مورد فیلدی که دارید تغییر میدید که در راستای تحقیقاتشون یا استاد های دیگه باشه. بیشتر هدفشون اینه که بدونن شمایی که دارید فیلد تغییر میدین ایده و دیدی هم به قضیه دارید یا فقط یک تغییر نابهنگامه. ممکنه اگر بتونید این قسمت رو که معمولا هم آسون نیست رد کنید مورد توجهشون واقع بشید. اگر فرصت دارید روی ارائه اش زمان بگذارید. به نظرم یک موردشم بتونید به خوبی به نتیجه برسونید شانستون زیاد میشه. البته ممکنه مورد قبولشونم واقع نشه. مثل یک مورد ریسک دار بهش نگاه کنید .
مقدار اسکالرشیپ معمولا زیاد نیست. این جایزه اییه که معمولا افرادی با معدل بالا و نمرات بالای زبان احتمال بردشون در اون بیشتره.البته با توجه به سیاست دانشگاه ها ممکنه فرق بکنه. این با فاندی که خودشون بدن فرق داره. ضمن اینکه خواستند 2 تا ایده از خودتون بگید در مورد فیلدی که دارید تغییر میدید که در راستای تحقیقاتشون یا استاد های دیگه باشه. بیشتر هدفشون اینه که بدونن شمایی که دارید فیلد تغییر میدین ایده و دیدی هم به قضیه دارید یا فقط یک تغییر نابهنگامه. ممکنه اگر بتونید این قسمت رو که معمولا هم آسون نیست رد کنید مورد توجهشون واقع بشید. اگر فرصت دارید روی ارائه اش زمان بگذارید. به نظرم یک موردشم بتونید به خوبی به نتیجه برسونید شانستون زیاد میشه. البته ممکنه مورد قبولشونم واقع نشه. مثل یک مورد ریسک دار بهش نگاه کنید .
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull