(17-05-2012, 02:10 PM)Saeid نوشته: دوستان عزیزمراستش من آمریکا رو نمیدونم، ولی شاید تجربه من تو کانادا به درد شما بخوره.
همون طور که میدونید سفارت آمریکا برای دوره دکتری research plan میخاد. من به استادی دو بار ایمیل زدم و ازش خواستم که سوپروایزر من بشه.
ایشون در جواب به من اینو گرفته:
Hello: I only take new Ph.D. students after a personal interview and a
trial project. please set up an appointment as soon as you arrive and
we will decide on a trial project together. I look forward to meeting
you
حالا به نظر شما من از این استاد میتونم research plan بگیرم؟؟ در جواب چی بگم؟؟؟ بالاخره من میخام بدون research plan سفارت نرم. منتظر پیشنهادات شما هستم.
من بره یه دانشگاهی که تو کانادا اپلای کردم استاد نداشتم. بعد یه مدت بهم ایمیل زدن که اپلیکیشنت برای یه اسکالرشیپ انتخاب شده study plan بفرست. منم گفتم استاد ندارم و منظورتون همون research proposal نیست، گفتن منظور همونه خودت یه چیزی باید درست کنی. من خودم روی یه موضوعی که استادا اونجا کار میکردن یه پروپوزال نوشتم و فرستادم. بعد از 3 هفته ادمیشن گرفتم و 3 هفته بعدشم اسکالرشیپ رو بردم. بعدا که به استادم ایمیل زدم، گفت لزومی نداره که روی اون پروپوزال تو اینجا کار کنی. گفت میتونی یکی از موضوع های من رو انتخاب کنی.
منم فکر میکنم شما یه پروپوزال خودت میتونی بره سفارت آماده کنی در مورد موضوعاتی که اونجا کار میکنن. هیچ تعهدی هم بره خودت ایجاد نخواهی کرد. البته بازم میگم من هیچ تجربه ای در زمینه امریکا ندارم، ولی دوستایی هم داشتم که بدون استاد رفتن امریکا و وقتی که رسیدن تازه پروژه هاشون معلوم شده.
موفق باشید