29-07-2015, 01:13 AM
(29-06-2015, 11:57 AM)MBA_DBA نوشته: سلام دوستان من sop خودم رو در این پیام میزارم خواهش میکنم اگه میشه دوستان کمک کنید تا ویرایشش کنم.
ممنون از همکاری همه.
sop_ Mohammad Heydari
اولین باری هست که مینویسم خواهش میکنم نظراتتون رو بگید تا کامل ویرایشش کنم.
من متن شما رو خوندم. ببینید شما در حد دو پاراگراف نهایتا میتونید بیوگرافی بگین. بیشتر sop رو اختصاص بدین به هدفتون. در مورد هدف هم نه اینکه کلی بگین بلکه جزییات رو وارد بشین. جزییات علمی. اگر مقالاتتون مرتبط باشه خوب میشه.
من رشتم کامپیوتر بوده و با رشته شما آشنایی ندارم. اما به نظرم پاراگراف اول و دوم رو فقط اختصاص بدین به اینکه چرا میخواین اپلای کنین برای این رشته و چی شد که علاقه مند شدین. با دلایل آکادمیک نه خیلی رویایی
بعد یک دو پاراگراف به دستاوردهاتون (مهم ترین هاش نه همش) اشاره کنین.
یک پاراگراف هم اینکه چرا این دانشگاه! کلا برای هر دانشگاه اون یک پاراگراف رو باید تغییر بدین. خیلی مهمه که دانشگاه بدونه شما یک sop رو به همه جا نفرستادی.
پاراگراف آخر هم اینکه چه چشم اندازی میبیین از آینده که توی اون میگین میخوام استاد شم. جاهای دیگه نگین این رو نگه دارین برای پاراگراف آخر که تاثیرش ر وبزاره.
زود تموم کردن لیسانس/ارشد ر وهم نگین. چون دستاورد حسب نمیشه.
زبان هایی که بلدین در حد basic هست یا intermediate؟ تو sop نگین ببرین تو رزومه قسمت language بعد از زبان بنویسین.
داورها هم فکر نکنم مهم باشه بگین کی بودن. ولی اگه ریکام هاتون رو مینویسن یه اشاره بکنین. ولی اینهمه اسم رو نیارین. نهایتا دو نفر
چاپ نشدن مقاله رو هم نگین. بگین انقدر خوب بود که شد پایان نامه با نمره 19.5 یا بگین A
تو قسمت رتبه هم فقط همون یک عسلویه کافیه. 1200 لازم نیست
قدردانی هم در این حد باشه که این دانشگاه و این program برای من اهمیت خاصی داره و امیدوارم بتونم یکی از دانشجوهاش باشم.
در آخر به نظرم علاقه مندی تون رو با یک رویداد اکادمیک بگین بهتره. دیدن مستند یکم مصنوعیه. میدونم ممکنه همین جور بوده باشه ولی احتمالش کمه. وقتی من باور نمی کنم خب اون استاد هم باور نمیکنه. ولی اینکه حین نوشتن تز مثلا علاقه مند شدین یا حین نگارش مقاله خیلی شیک تره!
متنتون هم طولانیه. برای sop یه محدودیت کلمه ای دارین یا اگه ندارین هم بهتره خیلی خیلی طولانی نشه. سر راست بگین چی کار کردین، چی شده علاقه مند شدین چی کار میخواین بکنین و تمام!
موفق باشین