19-01-2011, 11:28 PM
نمونه Speaking خود را که ضبط کرده اید در این تاپیک قرار دهید، تا کاربرانِ دیگر نظرات و پیشنهادات خود را در مورد آن عنوان دارند.
نمونه Speaking خود را جهت بررسی در این تاپیک قرار دهید.
|
19-01-2011, 11:28 PM
نمونه Speaking خود را که ضبط کرده اید در این تاپیک قرار دهید، تا کاربرانِ دیگر نظرات و پیشنهادات خود را در مورد آن عنوان دارند.
03-09-2012, 12:54 PM
3. What do you do in your
free time? (Your most favorite hobby) :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
03-09-2012, 12:58 PM
درود
البته بگم بعضی هاشون و شاید بیشتر از ده بار ضبط کردم و بهترین شون و اینجا گذاشتم. شاید بدرد بقیه دوستان بخوره چون بهرحال سمپل محسوب میشه. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
03-09-2012, 01:25 PM
فقط یک پیشنهاد دیگه اینکه دوستانی که صدای خودشون را اینجا قرار می دهند اگه بتونند بجز سوال یک و دو تافل بقیه سوالات هم قرار بدهند خیلی بهتر خواهد بود. چون بخش اینتگریت ها دراسپیکنگ نقش حیاتی در نمره دهی داره.
در مورد نمونه های که پینک گذاشته یک نکته بسیار مثبتی که رعایت کرده آرامشی هست که موقع پاسخ دهی رعایت کرده، در حالی که تند تند حرف زدن نمره رو عجیب پایین میاره مرسی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
03-09-2012, 02:24 PM
Pink جان به نظر من وضعیتت خیلی خوبه. در واقع همه نکاتی که در کتاب ETS توسط داوران گفته شده رو رعایت کردی، مثل سرعت یکنواخت و مناسب، انسجام در جواب، لغات و گرامر بجا و کم غلط. فقط در مورد تلفظ ها من دو نکته رو بگم: یکی اینکه یه وقتایی کلمات رو انگار می خوری، یا سریع ازشون رد می شی، به عبارت دیگه واضح تلفظ نمی کنی، در نتیجه به شخصه (البته بیشتر در فایل اول) دو سه جا متوجه نشدم چی گفتی. نکته دوم اینه که th رو در کلماتی مثل think یا mathematics با صدای «س» تلفظ کرده بودی، که به نظر من بهتره «ث» و یا حتی «ت» تلفظ بشه.
به هر حال اگر مشابه همین ها رو سر امتحان بتونی ارائه بدی، و البته همونطور که کریم جان گفت تو قسمت integrated هم بتونی خوب عمل کنی، نمره خیلی خوبی خواهی گرفت. (03-09-2012, 02:24 PM)Pejman نوشته: Pink جان به نظر من وضعیتت خیلی خوبه. در واقع همه نکاتی که در کتاب ETS توسط داوران گفته شده رو رعایت کردی، مثل سرعت یکنواخت و مناسب، انسجام در جواب، لغات و گرامر بجا و کم غلط. فقط در مورد تلفظ ها من دو نکته رو بگم: یکی اینکه یه وقتایی کلمات رو انگار می خوری، یا سریع ازشون رد می شی، به عبارت دیگه واضح تلفظ نمی کنی، در نتیجه به شخصه (البته بیشتر در فایل اول) دو سه جا متوجه نشدم چی گفتی. نکته دوم اینه که th رو در کلماتی مثل think یا mathematics با صدای «س» تلفظ کرده بودی، که به نظر من بهتره «ث» و یا حتی «ت» تلفظ بشه. البته من یک نکته دیگه هم به صحبت های پژمان جان اضاف کنم و اون اینه که در این فایل های پینک سرعت یکنواخت و مناسب خیلی خوب رعایت شده ولی اگه intonation در برخی جاها بیشتر رعایت بشه (هرچند intonation برخی جاها رعایت شده) عالیه همانطور که می دونیم در مواقعی که قراره یک کلمه مهم از دیدگاه گوینده گفته بشه باید تن صدا به طور ملموسی^^ تغییر کنه یا اینکه اون کلمه کشییییییده بشه. مثلا ،در دو تا از فایل های بالا گفته شده my favorite hobby is reeeading بهتره که کلمه reeeading کشیده بشه چون گوینده قصدش اینه که بگه reading از دیدگاه اون اهمیت خاصی داره در حالی که در این جمله کلمات دیگر یعنی my favorite hobby is در مقایسه به reading از اهمیت کمتری برخودارند در نتیجه با تن یکنواخت و آرامتری بیان خواهند شد. یااینکه my favorite pet is ^dog^ در این جمله مو قعی که به کلمه dog میرسیم باید تن صدا زیادتر بشه . البته رعایت intonation در موقع امتحان به آرامش و تبحر بالایی نیاز داره
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
05-09-2012, 12:26 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2012, 12:27 PM توسط Pink Floyd.)
Integrated speaking Q number 3
first read the reading and then listen to listening, after that say something about my answer :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
05-09-2012, 05:30 PM
Integrated speaking Q number 4
first read the reading and then listen to listening, after that say something about my answer :Thomas Hobbes
lupus est homo homini |
|