02-08-2013, 01:56 PM
البته اين اسامي رو من نميدونم تا چه حد قابل اعتماده. منم اسامي رو ديدم چنگي به دل نميزنه. بازم تركان بازم نعمت زاده و ظريف و اصلا من نميدونم اينها هر كدوم سردسته ي يك باند انحصاري هستند و كساني هستند كه ذره ايي دلشون براي ملت نميسوزه و از حق خودشونم به اندازه ي يك ارزن نميگذرند. حالا چطوري ميخوان شرايط رو بهبود بدن؟البته با تحريم هاي جديد سيگنال هاي خوبي به بازار ارسال نشده. به نظر من اولين جهش رو قيمتهاي قبلي ميره و بعدم ممكنه از اونم رد شه. ولي اگر بعد از اومدن ايشون مشخص شه وزرا كساني ديگرند و يا مثلا اينها راي نيارند ممكنه رو همين نرخ بمونه. من به ارزون شدن اعتقاد ندارم. بهمني كه باز ادعا كرده با صراحت تا 15 سال ذخيره ي طلا داريم ولي آخرشم گفته خونه ي قاضي گردو فراوونه اما به شماره. اينها همه چيزهاييه كه بازار فردا رو بايد كمي تكون داده باشه. به حر حال تا فردا نشه نميتونيم بفهميم همين 2-3 تا نيمچه خبر چه تاثيري روي بازار داشته. منم نظرم اينه پولتون آماده باشه و به محض اينكه 3150 شد 3170 به فكر خريد باشيد. فقط اون جنبه رو هم كه بياد پايين تا 2800 در نظر بگيريد. البته اون ديگه خيلي خوشبينانه خواهد بود.
ولي خوشبيني از بدبيني بهتره.
شادزي
[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
ولي خوشبيني از بدبيني بهتره.
شادزي
[img]images/smilies/tongue.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull