(24-09-2017, 05:57 PM)saaaaam نوشته: سلامسلام..برگشت به ایران بدون داشتن پشتوانه ی مالی خانوادگی و یا وصل بودن به سیستم حماقت محض است..نیاز به نظر دادن نیست واقعا....
خیلی جالبه این تاپیک را در سال 2014 ایجاد کردم و هیچ کس نظری تا الان داده!
سه سال از خروجم از ایران گذشته و هنوز سفر کوتاهی هم به ایران نداشتم
پس از طی این مدت متوجه شدم که بخشی از فرهنگ خودمون را دوست دارم برای همیشه نگهدارم ولی بخشی را اصلا
اولا در فنلاند هم مثل خیلی از کشورها روابط شخصی در گرفتن و پیدا کردن کار تاثیر مهمی دارد ولی به دلیل کمبود نیروی کار شانس زیاد هست
دوم امنیت و ارامش زیادی در اینجا به دلیل تقریبا یکدست بودن فرهنگی و اجرای دقیق قانون وجود دارد که بنظر من در کشورهای خاورمیانه خیلی کمتر دیده می شود
سوم بیمه و تامین اجتماعی بسیار دقیق و حساب شده هست بطوری که حتی یک روز سر کار بروید به شما مزایا تعلق می گیرد و کارفرما نمی تواند به راحتی حق نیروی کار را نپردازد
چهارم شرایط اب و هوایی برای برخی عامل بسیار موثری در کیفیت زندگی هست که بنظر من انسان قابلیت تطبیق بسیار بالایی دارد الان من مشکلی با هوای اینجا ندارم
پنجم الان بعد از چند سال زندگی در ارامش نسبی و رسیدن به ثبات نسبی برگشت به ایران به عنوان سفر را مد نظر دارم ولی برگشت دایم با توجه به طی کردن سختی های بسیار و اداپته شدن با محیط جدید بعید می دانم
پیامهای این موضوع |
نکاتی در باب برگشتن به کشور پس از تحصیلات - توسط saaaaam - 06-12-2014, 05:59 PM
RE: نکاتی در باب برگشتن به کشور پس از تحصیلات - توسط saaaaam - 24-09-2017, 05:57 PM
RE: نکاتی در باب برگشتن به کشور پس از تحصیلات - توسط PeymanSa - 25-09-2017, 03:09 PM
|