دوستان عزیز
من با توجه به تجربه ها و نتایج مصاحبه بقیه متقاضیان ویزای دانشجویی یه سری سوالات رو که در 99درصد مصاحبه ها تکرار شده یادداشت کردم واینجا می نویسم شاید بقیه دوستان هم استفاده کردند. البته به این معنی نیست که همه این سوالات از یک نفر پرسیده شده یا اینکه حتما تمام سوالات از بین این ها خواهد بود.
فکر میکنم بد نباشه اگه تمام این سوالات رو بنویسیم و براش یه جواب خوب آماده کنیم. از توضیح اضافی هم بپرهیزیم که الکی سوال دیگه ای ایجاد نکنیم .
متقاضیان ویزای دانشجویی هم حتما انگلیسی مصاحبه رو انجام بدن حتی اگه افیسر فارسی بلد باشه و خودش به فارسی شروع به سلام کردن بکنه.
این سوالات منحصر به سفارت انکارا نیست.
من با توجه به تجربه ها و نتایج مصاحبه بقیه متقاضیان ویزای دانشجویی یه سری سوالات رو که در 99درصد مصاحبه ها تکرار شده یادداشت کردم واینجا می نویسم شاید بقیه دوستان هم استفاده کردند. البته به این معنی نیست که همه این سوالات از یک نفر پرسیده شده یا اینکه حتما تمام سوالات از بین این ها خواهد بود.
- کی فارغ التحصیل شدی و توی این مدت چکار میکردی؟
- چه رشته ای میخوای بخونی؟ چه بخشی از این رشته برات جالبه؟
- در حال حاضر لیسانس داری یا فوق لیسانس؟
- آیا دانشگاه های دیگه ای هم اپلای کردی؟ کجا؟ چرا؟
- آیا کشورهای دیگه ای هم اپلای کردی؟ کجا؟ چرا؟
- دیگه کجا پذیرش گرفتی؟
- توی ایران کار می کردی؟ دقیقا چه کاری؟ چندسال؟
- هزینه هاتو کی میده؟ ( اینجا اگه فاند ندارید باید BS خوب و منطقی نشون بدید )
- در امریکا کسی رو داری؟
- جاهای دیگه ای هم این رشته رو دارن؟
- درباره رشتت و زمینه تحقیقت توضیح بده
- درباره رشته و دانشگاهی که تو ایران درس خوندی
- تز یا research plan داری؟
- چرا امریکا رو انتخاب کردی ؟
- این دانشگاه رو چطور پیدا کردی؟
- چرا میخوای دکترا ( یا ارشد ) بخونی و انگیزه ت چیه؟
- چرا رشته رو عوض کردی ؟ ( در مورد کسایی که تغییر رشته دادند)
- چرا این رشته رو توی کشور خودت نمیخونی؟
- برنامت بعد از اتمام تحصیل چیه؟
- مسافرت خارج از کشور داشتی؟ به چه منظور؟
- علت رد شدن دفعه قبل چی بوده ؟ و الان وضعت چه تغییری کرده که دوباره اقدام کردی ؟ ( در مورد کسایی که سابقه رد درخواست ویزا دارن )
- چرا دوباره میخوای ارشد بخونی ؟ ( برای کسانی که دوباره قصد خوندن ارشد دارن)
- چرا از دکترا ( یا ارشد ) در ایران انصراف دادی ؟ ( برای کسانی که قصد انصراف دارن )
فکر میکنم بد نباشه اگه تمام این سوالات رو بنویسیم و براش یه جواب خوب آماده کنیم. از توضیح اضافی هم بپرهیزیم که الکی سوال دیگه ای ایجاد نکنیم .
متقاضیان ویزای دانشجویی هم حتما انگلیسی مصاحبه رو انجام بدن حتی اگه افیسر فارسی بلد باشه و خودش به فارسی شروع به سلام کردن بکنه.
این سوالات منحصر به سفارت انکارا نیست.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما