26-05-2016, 07:57 AM
(25-05-2016, 10:48 PM)behzad258 نوشته: درود دوستان
ببخشید یه سوال دارم
میدونم همه چی به شرایط و .... ربط داره و واقعا قابل پیش بینی نیست. ویزا گرفتن
اما احتمالاتی اگه بخوایم حرف بزنیم
من کارشناسی فیزیک هسته ای بودم و 18 واحد هم درس تخصصی مثل راکتور و فیزیک هسته ای و .... پاس کردم
کارشناسی ارشدم نجوم بود اگه فرضا واسه دکتری نجوم بتونم از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیرم
سر رشته ی کارشناسیم احتمااال زیاد داره ویزا بهم ندن اره ؟
اینطور موردی بوده ؟
واقعیت اینه که مواردی بوده که افرادی به خاطر رشته تحصیلیشون در مصاحبه یا در مرحله کلیرنس رد بشن، اما بیشتر رشتهای که در امریکا درش تحصیل میکنید موثره، ولی متاسفانه رشتهای که قبلا خوندید و کارهایی که قبلا انجام دادید هم گاهی تاثیر منفی میگذاره. برای اطلاعات بیشتر لطفا به این موضوع مراجعه کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.