برای افسر سفارت بیشتر مهم هست که فرد (چه مهاجر و چه دانشجو) در بدو ورود به اون کشور سربار دولت نشود و برای ماه های بعد نهادهای دیگری مسوول هستند. در مورد توریستی ها البته فرد می بایست نشان دهد که برای تمام دوره موردنظر می تواند خودش را از نظر مالی تامین کند. برای سال بعد دانشگاه بالاخره به یک شکلی شما را تامین خواهد کرد. دلیل این موضوع هم این هست که بیشتر فاندها و شکل های مختلف کمک هزینه در هر ترم توسط دانشجویان قبلی مورد استفاده قرار گرفته اند. در مورد پروژه ها که معمولا ابتدا تعریف می شوند و سپس استاد موردنظر عده ای را برای آن در نظر می گیرند و ممکن است این ترم استاد شما پروژه خاصی در دست نداشته باشد. در مورد TA ها هم در برخی دانشگاه ها امکان آن نیست که از همان ترم اول فرد مشغول شود و می بایست یک سری مقدماتی گذرانده شود.
در مجموع به نظر من احتمال اینکه افسر برای سال های بعد بپرسد خیلی کم هست ولی اگر هم که پرسید به نظر من مشکلی ندارد که بگویید دانشگاه قول داده که به شما فاند بدهد ولی اگر هم نداد می توانید با هزینه شخصی خودتان را مثل سال اول تامین کنید. با توجه به حرفی که استاد شما در مورد ترم های بعد زده اند، در صورتی که در سال اول از نظر تحصیلی خوب ظاهر شوید مشکلی از نظر مالی برای ترم های بعد نخواهید داشت و بالاخره آن استاد از محل RA یا TA یا جای دیگر هزینه های شما را تامین خواهد کرد.
در مجموع به نظر من احتمال اینکه افسر برای سال های بعد بپرسد خیلی کم هست ولی اگر هم که پرسید به نظر من مشکلی ندارد که بگویید دانشگاه قول داده که به شما فاند بدهد ولی اگر هم نداد می توانید با هزینه شخصی خودتان را مثل سال اول تامین کنید. با توجه به حرفی که استاد شما در مورد ترم های بعد زده اند، در صورتی که در سال اول از نظر تحصیلی خوب ظاهر شوید مشکلی از نظر مالی برای ترم های بعد نخواهید داشت و بالاخره آن استاد از محل RA یا TA یا جای دیگر هزینه های شما را تامین خواهد کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -