(10-08-2015, 10:23 AM)sahart1979 نوشته: با سلام
من ماه پیش ریجکت شدم حالا ین 13 اگوست وقت دارم انکارا. آفیسر قبلی مدارکمو نخواست که بهش نشون بدم همه مدارکم کامل بود. البته دلیل اصلی به نظر حودم این بود که استرس داشتم و اماده نبودم. حالا به آفیسر بعدی بگم مدارکمو چک کرد و کامل بود یا اینکه بگم از من مدارکی نخواست بینه و مدارکم کامل بود و در واقع مدارکم هم کامله.
درود
دوست من آیا از آنکارا رد شدین؟ بعید میدونم!
متاسفانه باید قبل رفتن اینجا رو میخوندید. بارها گفته شده هزینه زیاد نذارید در BS. همون 20 درصد اضافی مقداری که در I-20 نوشته شده + خود هزینه کافی است با قیمت دلار آزاد.
معمولا افرادی که زیاد پول میذارن رد میشن. علت رد شدن هم فقط اون بوده و به خاطر همون اصلا مدرک دیگری نخواسته. شما وقتی میرید آنکارا تام مدارکتون رو کامل ببرید (ریزنمرات و اینا) تا آمادگی داشته باشید. اگر پرسید واسه ترمهای بعدی چه میکنید(بگید علاوه بر اینکه از نظر مالی خونواده مشکل ندارن، یک استاد هم قبول کرده که ADVISOR من باشه واسه ترم بعد حتی نام استاد رو هم بیارید)
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.