30-11-2013, 06:30 PM
البته من این نکته رو اضافه میکنم که نه همه ی دانشگاه ها، بلکه بعضی دانشگاه ها (تعدادشون هم کم هست) این سیستم رو دارمد که توی سایتشون گفتن با لیسانس میتونید اپلای کنید. ولی من فکر میکنم کلا شانس برای پذیرش با مدرک فوق خیلی بیشتر. به چند دلیل، یک : گزینه های بیشتری داری دو: سابقه و اجتمالا مقاله دارید سه: کار آزمایشگاهی بلدید
و در آخر این نکته رو بگم که این حالت از لیسانس مستقیم واسه دکترا بیشتر واسه دانشجوهای بومی کاربرد داره تا بین الملل.
اینا رو گفتم تا دوستان تصور واقعی تری داشته باشن. ولی بهرحال اینم یه گزینه است واسه کسایی که لیسانس دارند و میتونن شانسشون رو امتحان کنن
و در آخر این نکته رو بگم که این حالت از لیسانس مستقیم واسه دکترا بیشتر واسه دانشجوهای بومی کاربرد داره تا بین الملل.
اینا رو گفتم تا دوستان تصور واقعی تری داشته باشن. ولی بهرحال اینم یه گزینه است واسه کسایی که لیسانس دارند و میتونن شانسشون رو امتحان کنن
نقل قول:'Karim' pid='30105' dateline='1355513302'
درود،
تقریبا تمام دانشکده های پزشکی آمریکا رو بدقت شرایط پذیرششون رو مطالعه کردم و متاسفانه یا خوشبختانه واسه خوندن PhD در رشته های علوم پزشکی داشتن لیسانس کفایت می کنه! و داشتن یک نمره جی اریی خوب ویک تافل واسه پذیرش مسقیم در دکتری کفایت می کنه و لازم نیست سه سال از عمرتون در ایران واسه ارشد بگذرونید تازه خود قبول شدن ارشد علوم پزشکی در ایران داستانی داره و راحت نیست.
یک مثال میزنم، همین امشب به یک دانشجوی چینی دکترای در یکی از رشته علوم پزشکی در یکی از دانشکده های پزشکی امریکا ایمیل زدم گفت که من معدلم3.5 ، تافل 99 و جی اریی هم وربال 153 و کوانت 166 و 3.5 بوده وی گفت که من حتی یک مقاله هم نداشتم و ایشون در سن حدود 24 سالگی دانشجوی دکتری تخصصی در یکی از بهترین دانشکده های پزشکی دنیا هستند
نتیجه گیری : اگر قصد دکتری در رشته های علوم پایه پزشکی در امریکا دارید و هنوز لیسانس هستید لازم نیست ارشد بگیرید و سه سال از وقتتون رو صرف ارشد ایران بکنید با یک تافل و جی اریی و معذل خیلی خوب و مقاله هم ضروری نیست اگه بود چه بهتر ورود خود به دکتری مستقیم در بهترین دانشکده های پزشکی آمریکا(بخوانید دنیا) را تضمین کنید
شاد باشید