26-01-2016, 06:32 PM
(26-01-2016, 01:40 PM)Milados نوشته: سلام دوست من،سلام
من یه سوالی دارم. راستش من می خوام رشتم رو عوض کنم و عجیب به گرایش های مدیریتی علاقه دارم. کلا از نظر شخصیتی آدمی ام که دوستت دارم تو یه جمعی رهبری کنم. من الان رشتم برقِ و ارشدم و دارم می گیرم و احتمالا آمریکا تو یکی از دانشگاه های رنک داغون با فاند پذیرش دکتری بگیرم. من کلی از اقواممون در رابطه با اینجور رشته ها تعریف می کنند که اونجا زندگی می کنند و می گن نسبت به مهندسی هم خیلی درآمد بیشتری داره و بازار کار بهتری.
من اگه قبول بشم و برم حتما این تغییر رشته رو انجام می دم و می خوام فقط از فاند دکتری ام تا زمانی که رشته مورد نظرم رو پیدا نکردم برای زندگی کردن استفاده کنم.
هدفمم گرفتن یه مستر در زمینه های بیزینس می باشد. حالا به نظر شما که در فرمایشتون فرمودید می شه تغییر گرایش داد و بدون مقاله در این زمینه می شه پذیرش گرفت، این عمل ام تا چه حدی شدنی اِ ؟
پیشاپیش سپاسگذارم
در مورد بازار کار، برای یک پی اچ دی بیزینس فعلا شرایط کار آکادمیک خیلی خوبه
در مورد بازار کار غیر آکادمیک برای کسایی که مستر یا ام بی ای دارند بازار کار خوب هست اما کار پیدا کردن توش به راحتی بازار کار مهندسی نیست، و تسلط به زبان و محیط هم اهمیت زیادی داره. و فکر نکنید که این تسلط به زبان و محیط چیزی هست که به راحتی به دست میاد.
بله برای مستر شما می تونید تغییر گرایش بدین، ممکن هست که فول فاند بشین، یا پارشیال فاند بشین یا هیچی فاندی هم نگیرین. در دوره های مستر برخلاف دکتری بیزینس تضمینی به لحاظ فاند وجود نداره. برای دوره های ام بی ای که کلا فاند گرفتن خیلی سخته و جز موارد استثنایی محسوب میشه و نهایتا فقط یک بخشی از شهریه رو برای دوره های ام بی ای ویو می کنند.