17-02-2014, 11:27 PM
(16-02-2014, 04:45 PM)'Charming' نوشته: سلام
کسی میتونه به این سوال پاسخی بده یا نظرش رو بگه؟
1- با توجه به این پست کلا چه کارهایی بیشترین ارزش رو واسه دانشگاههای TOP 20 داره که یه نفر تو ارشد انجام بده تا بتونه دکترا رو تو این دانشگاهها بخونه؟ منظورم اینه که جایگاه مقالات یا اساتید یا نمره کهکشانی GRE یا ارتباطات یا ... کدوم یکی ارجح تر هستش کلا؟
2- در ضمن آیا حتما پیدا کردن استاد واسه رفتن لازمه یا بدون استاد هم میشه رفت TOP 20؟
3- در نهایت این جمله که اینجا اومده """مساله بعدی این هستش که شما میونی وارد دانشگاهی مس Standford بشی! اصلا کار سختی نیست اما باید سالی 60000 - 80000 $ پول بدی! یعنی به شما فاند رو نمیدند! ورود به این دانشگاها کار زیاد سختی نیست اما گرفتن اون فاند سخته!"""" واقعا تا چه حد درسته؟ اخه من شنیده بودم هر کی اسن دانشگاهها میره قطعا SCHOLARSHIP , FUND , .... , ... میگیره؟
بااحترام
ببخشید اگه میشه مدیران لطفا این پست من رو با پست بالایی ترکیب کنن:
منظور من فردی بود که ارشد رو تو آمریکا خونده باشه و phd رو بخواد بره TOP 20...
خیلی ممنون
درود
من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست ولی با توجه به اینکه خواستین نظرم رو میگم
من نمیتونم برتری خاصی برای موارد مختلف درنظر بگیرم که بگم حتما یکی از یکی مهم تر هست. کیس به کیس به نظرم تفاوت داره
با توجه به اینکه گفتین فوق در امریکا باشید به نظرم کار کمی راحت تر هست نسبت به اینکه ایران بخونید. بطور مثال قاعدتا کسی که میخواد بعدا دکترا بخونه موضوع تز رو میتونه در راستای نیاز دکترا بر داره. در امریکا هم شما میتونید به راحتی با کمک استاد سوپروایزر تون روی موضوع خوبی کار کنید. به نظر شخصیم موضوع ریسرچ شما مفدماتی ترین موضوع هست. اگه کار شما به موضوع ریسرچ استاد برای دکترا نخوره قاعدتا کار به نمره های زبان و تعداد مقالات نمیرسه.
شما میتونید در امریکا در دوره فوق با استاد راهنماتون این موضوع رو مطرح کنید که میخواین برای دکترای بهترین دانشگاههای امریکا اقدام کنید. بدون شک اونها کمکتون میکنند. روابط استادها با بقیه اساتید (کانکشن) اونها هم میتونه نقش بسیار مهمی رو بازی کنه. استاد شما میتونه شما رو به دانشگاه یا استاد خاصی معرفی کنه. در ضمن خودتون هم میتونید در طول کنفرانسهایی که ممکنه شرکت کنید با اساتید مختلفی ارتباط برقرار کنید.
در کنار اینها در طول حداقل دو سال دوره مستر شما باید روی امتحانهای مورد نظر هم کار کنید تا نمره خوبی بگیرید.
برحال رقابت برای چنین دانشگاههایی زیاده و تضمینی نیست.
در مورد صحت موردی که گفتید (حتما باید فاند گرفت) اطلاعی ندارم ولی در صورتیکه بدون فاند هم بگیرن من باجمله ای که نقل قول کردید موافق نیستم. به نظرم اصلا کار راحتی نخواهد بود که بخواین پذیرش (بدون قاند) و فقط با داشتن پشتوانه مالی بگیرید.
من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست ولی با توجه به اینکه خواستین نظرم رو میگم
من نمیتونم برتری خاصی برای موارد مختلف درنظر بگیرم که بگم حتما یکی از یکی مهم تر هست. کیس به کیس به نظرم تفاوت داره
با توجه به اینکه گفتین فوق در امریکا باشید به نظرم کار کمی راحت تر هست نسبت به اینکه ایران بخونید. بطور مثال قاعدتا کسی که میخواد بعدا دکترا بخونه موضوع تز رو میتونه در راستای نیاز دکترا بر داره. در امریکا هم شما میتونید به راحتی با کمک استاد سوپروایزر تون روی موضوع خوبی کار کنید. به نظر شخصیم موضوع ریسرچ شما مفدماتی ترین موضوع هست. اگه کار شما به موضوع ریسرچ استاد برای دکترا نخوره قاعدتا کار به نمره های زبان و تعداد مقالات نمیرسه.
شما میتونید در امریکا در دوره فوق با استاد راهنماتون این موضوع رو مطرح کنید که میخواین برای دکترای بهترین دانشگاههای امریکا اقدام کنید. بدون شک اونها کمکتون میکنند. روابط استادها با بقیه اساتید (کانکشن) اونها هم میتونه نقش بسیار مهمی رو بازی کنه. استاد شما میتونه شما رو به دانشگاه یا استاد خاصی معرفی کنه. در ضمن خودتون هم میتونید در طول کنفرانسهایی که ممکنه شرکت کنید با اساتید مختلفی ارتباط برقرار کنید.
در کنار اینها در طول حداقل دو سال دوره مستر شما باید روی امتحانهای مورد نظر هم کار کنید تا نمره خوبی بگیرید.
برحال رقابت برای چنین دانشگاههایی زیاده و تضمینی نیست.
در مورد صحت موردی که گفتید (حتما باید فاند گرفت) اطلاعی ندارم ولی در صورتیکه بدون فاند هم بگیرن من باجمله ای که نقل قول کردید موافق نیستم. به نظرم اصلا کار راحتی نخواهد بود که بخواین پذیرش (بدون قاند) و فقط با داشتن پشتوانه مالی بگیرید.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge