04-05-2015, 04:01 PM
با سلام
میخواستم بپرسم برای رشته کامپیوتر برای کار و زندگی کدوم ایالت مناسبتر است.
با تشکر
میخواستم بپرسم برای رشته کامپیوتر برای کار و زندگی کدوم ایالت مناسبتر است.
با تشکر
با شرایط من کدام شهر یا ایالت امریکا مناسب تر است
|
04-05-2015, 04:01 PM
با سلام
میخواستم بپرسم برای رشته کامپیوتر برای کار و زندگی کدوم ایالت مناسبتر است. با تشکر
10-05-2015, 10:42 PM
(04-05-2015, 04:01 PM)'najiyedelha' نوشته: با سلام رشته کامپیوتر در بسیاری از قسمتهای امریکا پرکاربرده و در خیلی جاها میتونید کار کنید، اما اگر دنبال موقعیتهایی هستید که پیشرفت زیادی کنید، شهر San Jose در کالیفورنیا (به San Jose و شهرهای اطرافش Silicon Valley میگن)، شهر Austin در Texas، و شهر Seattle در Washington به خاطر وجود Microsoft و Amazon شهرهای پیشتاز در زمینه کامپیوتر هستند و موقعیتهای شغلی در این شهرها خیلی زیاده.
در این زمینه San Jose یا به طور دقیقتر San Franscisco Bay Area یا همون Silicon Valley از همه جلوتره و از نظر آب و هوایی هم جای بسیار خوبیه، اما مشکل بزرگش قیمت بسیار بسیار بالای مسکن است. Seattle از نظر قیمت خونه شرایط بهتری داره، اما بارندگیش خیلی زیاده و بیشتر اوقات ابریه. بعضیها ممکنه با این جور شرایط آب و هوایی راحت کنار نیان و افسرده بشن. Austin هم شهر خوبیه و موقعیتهای شغلی برای رشته کامپیوتر زیاده، اما به اندازه San Jose نیست. مزیت بزرگ Austin نسبت به San Jose قیمت بسیار معقولتر مسکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
06-06-2015, 02:22 PM
با سلام
من رشته ام معماری هست میخواستم بدونم کدوم ایالت برای کار و تحصیل در این رشته بهتره؟.....متشکرم
09-06-2015, 11:10 AM
(06-06-2015, 02:22 PM)'maryam95' نوشته: با سلام بر اساس چیزهایی که من در بین اطرافیان دیدم، پیدا کردن کار مناسب برای رشته معماری در امریکا چندان ساده نیست و این کار به خصوص برای افرادی که از امریکا مدرک نگرفتهاند مشکلتر هم میشه. به هر حال، طبق اطلاعات وبسایت US News شهرهای Bridgeport, Connecticut; Lancaster, Pennsylvania; and Santa Cruz, California بیشترین حقوقها رو به معمارها پرداخت میکنند.
منبع: http://money.usnews.com/careers/best-jobs/architect
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
03-12-2016, 01:42 AM
با سلام به دوستان عزیز من دنبال این هستم تا از طراحی صنعتی تغییر رشته بدم و در رشته atumative design برای امریکا در مقطع مستر پذیرش بگیرم.میخواستم مهندسی پزشکی پذیرش بگیرم ولی نظرم عوض شد و گفتم بزار برم دنبال علاقم و طراحی خودرو (بدنه) به نظرتون کار براش هست اونجا یا نیست؟اگه کار هست و بازار کارش خوبه کدوم ایالتش بهتره واسه من هم واسه درس خوندن هم واسه کار کردن..؟؟؟؟؟؟جواب بدین ممنون میشم...
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |