23-02-2017, 05:03 PM
سلام.
دوستان هزینه یک زندگی دانشجویی در ایتالیا (میلان) چقدر هست؟
دوستان هزینه یک زندگی دانشجویی در ایتالیا (میلان) چقدر هست؟
هزینههای کلی زندگی در ایتالیا
|
28-02-2017, 08:41 PM
(23-02-2017, 05:03 PM)fo-eng نوشته: سلام. هزینه اجاره خونه برای یکنفر 350 -450 یورو هزینه خورد و خوراک 250 -300 یورو هزینه رفت و امد و بیمه و خرید کتاب و غیره هم باید اضافه کنید. حالا جمع بندی کنید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
09-05-2017, 05:46 PM
@ahmadpashaei
سلام لطف میکنید هزینههای زندگی دانشجویی یک نفره در خوابگاه یا مسکن اجاره ای (آپارتمان و ...) رو اعلام کنید. ضمنا اگر کمی هم در ارتباط با بیمه دانشجویی اطلاعات قرار بدهید ممنونتون میشم. با احترام It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
09-05-2017, 06:48 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-05-2017, 06:52 PM توسط ahmadpashaei.)
(09-05-2017, 05:46 PM)automotive نوشته: @ahmadpashaei سلام، من جواب می دم و دوستانم قبلا نظراتی دادن که حتما از همه میتونید استفاده بکنید البته نظر من بر اساس تجربه دو سه ساله زندگی در ایتالیاست. اول اینکه شما مشخص نکردین کدوم شهر و دانشگاه رو می فرمایید چون واقعا در ایتالیا هزینه خانه شهر به شهر فرق بعضا فاحشی داره ولی هزینه های خوراک همه جا یکسان و هزینه های رفت و آمد تقریبا همه جا نزدیک به هم هست. مثلا در بولونیا و رم هزینه بلیط برای مترو و اتوبوس(هر دو یک نوع بلیط هستن)ماهیانه برای افراد زیر 26 سال 27 یورو و برای بقیه 36 یورو هست و نامحدود میتونید سفر کنید. اگر سالیانه بخرین که برای 26 ساله ها فکر کنم حدود 170 یورو میشه واقعا به صرفه هست. در مورد خوراک چند حالت پیش میاد، اینکه به ندرت آشپزی کنید و همیشه بیرون و در منسا(سلف خودمون) ناهار بخورین و حتی شامم بیرون باشین واقعا حالتی هست که وحشتناک گرون میشه و نمیتونم براش حد تعیین کنم ولی اگر خودتون آشپزی کنید و مثلا هفته ای یکی دو بار تو سلف ناهار میخورین میتونید با سطح استاندارد بالای خوردن کلش رو با حدود 200-150 یورو جمع کنید؛ حالا در تعداد ماههایی که ایتالیا می مونید ضرب کنید. در مورد اجاره خونه هم بستگی داره به سلیقه و توقعتون. کم کم باید برای یک اتاق دو نفره 200 یورو در نظر بگیرین و اگر همون اواخر آگست تا اول سپتامبر نرید کلا خوونه پیدا کردن در شهری مثل بولونیا یا میلان چالش بزرگی هست. من نرفتم خوابگاه و اشتباه کردم و توصیه می کنم شما شانستون رو برای گرفتنش هدر ندین که بسیار راحت و ارزون هست. برای یکسال حدود 2400 یورو میگیرن. بورسیه استانی ایتالیا 5200 یورو هست که 200 یورو مالیاته و 5000 یورو در دو قسط 2500 یورویی یکی تقریبا در اواخر دسامبر و دیگری بعد از پاس کردن مینیمم 30 واحد سال اول داده میشه که حالا میتونه توی سپتامبر باشه و برای کسایی که خوابگاه دارن بی فکر ها کل پول یکسال خوابگاه رو از قسط اول کم می کنن و 100 یورو بهتون میدن و شمایید و حدود 11-10 ماه خرجتون در ایتالیا. البته هنگام اپلای برای بورسیه دولتی میتونید گزینه تیک کار دانشجویی رو بزنید تا سالی یکبار برای 150 ساعت بهتون کار بدن که ساعتی ده یورو میدن ولی ازش 25 درصد مالیات می گیرن و 1125 یورو تقریبا بهتون میدن. این نکته مهم رو هیچوقت ندیدم کسی بگه و لازمه دوستان مد نظر داشته باشن در حساب و کتابشون. پس نهایتا یک 5000+1100=6100 یورو پول تقریبی هست که میگیرین و اگر خوابگاه داشته باشین باهاش میتونید حسابی سفر داخلیو خارجی هم برید به وقتش. حتی خونه داشته باشینم میتونید خودتون رو مستقل از خانواده نگهدارید. درباره سفر رفتن اونجا وقتی تجربه زندگی بین المللی کسب کردین یاد میگیرین چجوری مسافرت برین که هزینه کمی داشته باشه و منم میتونم به وقتش راهنماییتون کنم. در مورد بیمه که خب شما وقتی برای پرمسو اقدام میکنید اول باید بیمه بخرین در همون اداره پست که قیمتش برای یکسال در بولونیا و فکر کنم کل ایتالیا 98 یورو هست +1.5 یورو جمعا 100 یورو و باید سایر هزینه های پرمسو رو اضافه کنید که میشه کلش با بیمه حدود 230 یورو. در ضمن همیشه همیشه پول یک سفر به ایران رو نادیده بگیرین و دستم نزنید. این توصیه مهم من به همه خارج نشین هاست. چون وقتایی میشه که واقعا خالی میشیم. خب فکر کنم به قدر کافی گویا و کامل نوشتم. اگر سوال دیگه ای هست بفرمایید خوشحال می شم کمک کنم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
09-05-2017, 07:07 PM
(09-05-2017, 06:48 PM)ahmadpashaei نوشته: سلام، من جواب می دم و دوستانم قبلا نظراتی دادن که حتما از همه میتونید استفاده بکنید البته نظر من بر اساس تجربه دو سه ساله زندگی در ایتالیاست. اول اینکه شما مشخص نکردین کدوم شهر و دانشگاه رو می فرمایید چون واقعا در ایتالیا هزینه خانه شهر به شهر فرق بعضا فاحشی داره ولی هزینه های خوراک همه جا یکسان و هزینه های رفت و آمد تقریبا همه جا نزدیک به هم هست. مثلا در بولونیا و رم هزینه بلیط برای مترو و اتوبوس(هر دو یک نوع بلیط هستن)ماهیانه برای افراد زیر 26 سال 27 یورو و برای بقیه 36 یورو هست و نامحدود میتونید سفر کنید. اگر سالیانه بخرین که برای 26 ساله ها فکر کنم حدود 170 یورو میشه واقعا به صرفه هست. در مورد خوراک چند حالت پیش میاد، اینکه به ندرت آشپزی کنید و همیشه بیرون و در منسا(سلف خودمون) ناهار بخورین و حتی شامم بیرون باشین واقعا حالتی هست که وحشتناک گرون میشه و نمیتونم براش حد تعیین کنم ولی اگر خودتون آشپزی کنید و مثلا هفته ای یکی دو بار تو سلف ناهار میخورین میتونید با سطح استاندارد بالای خوردن کلش رو با حدود 200-150 یورو جمع کنید؛ حالا در تعداد ماههایی که ایتالیا می مونید ضرب کنید. در مورد اجاره خونه هم بستگی داره به سلیقه و توقعتون. کم کم باید برای یک اتاق دو نفره 200 یورو در نظر بگیرین و اگر همون اواخر آگست تا اول سپتامبر نرید کلا خوونه پیدا کردن در شهری مثل بولونیا یا میلان چالش بزرگی هست. من نرفتم خوابگاه و اشتباه کردم و توصیه می کنم شما شانستون رو برای گرفتنش هدر ندین که بسیار راحت و ارزون هست. برای یکسال حدود 2400 یورو میگیرن. بورسیه استانی ایتالیا 5200 یورو هست که 200 یورو مالیاته و 5000 یورو در دو قسط 2500 یورویی یکی تقریبا در اواخر دسامبر و دیگری بعد از پاس کردن مینیمم 30 واحد سال اول داده میشه که حالا میتونه توی سپتامبر باشه و برای کسایی که خوابگاه دارن بی فکر ها کل پول یکسال خوابگاه رو از قسط اول کم می کنن و 100 یورو بهتون میدن و شمایید و حدود 11-10 ماه خرجتون در ایتالیا. البته هنگام اپلای برای بورسیه دولتی میتونید گزینه تیک کار دانشجویی رو بزنید تا سالی یکبار برای 150 ساعت بهتون کار بدن که ساعتی ده یورو میدن ولی ازش 25 درصد مالیات می گیرن و 1125 یورو تقریبا بهتون میدن. این نکته مهم رو هیچوقت ندیدم کسی بگه و لازمه دوستان مد نظر داشته باشن در حساب و کتابشون. پس نهایتا یک 5000+1100=6100 یورو پول تقریبی هست که میگیرین و اگر خوابگاه داشته باشین باهاش میتونید حسابی سفر داخلیو خارجی هم برید به وقتش. حتی خونه داشته باشینم میتونید خودتون رو مستقل از خانواده نگهدارید. درباره سفر رفتن اونجا وقتی تجربه زندگی بین المللی کسب کردین یاد میگیرین چجوری مسافرت برین که هزینه کمی داشته باشه و منم میتونم به وقتش راهنماییتون کنم. با تشکر از احمد عزیز یه نکته هم اینکه بورس استانی شهریه رو هم میده. منتهای ظاهرا کمی سخت تر شده گرفتنش و ریسکی تر شنیده ام. مثلا برای بولونیا(البته نکته اخر مربوط نبود خیلی به اینجا) ارادت
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
09-05-2017, 08:03 PM
@ahmadpashaei
ضمن تشکر از شما چند سوال باقی مانده است. 1. تقریبا چند ماه زمان میبرد تا این بورسیه را دریافت کنید (سرمایه اولیهای که مورد نیاز است را باید حساب کنم) 2. با تفاسیری که اعلام شد، در بهترین حالت که دریافت خوابگاه باشد و ماهی 200 دلار هزینهی خورد و خوراک سا، فقط 200 دلار از بورسیه باقی خواهد ماند که آن هم برای بلیط اتوبوس صرف خواهد شد و هزینه ی مداد، خودکار!!، کاغذ،کتاب، اینترنت، لپتاپ، گوشی (خودش جدا، اشتراکش جدا)، تفریح، لباس، و مسائل پیش نیامده و خدایی ناکرده مسائل پزشکی و ... که هزینهی سالیانه اینها با یک حساب ساده بالای 3000 یورو میشود را چه باید کرد؟ هرچه حساب میکنم دو مشکل وجود دارد، 1. ایتالیا به سرمایه اولیه قابل توجهی نیاز دارد 2. بورسیه فقط هزینه خورد و خوراک و خوابگاه را پوشش میدهد و باقی هزینه ها باز هم باید از جیب مبارک خرج شود. ممنون میشم راهنمایی کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
11-05-2017, 12:02 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2017, 12:08 PM توسط ahmadpashaei.)
با سلام مجدد،
بنده توضیحاتم رو با فرض بورسیه کامل دولت به مبلغ 5200 یورو نوشتم که شامل 100% شهریه شما هم میشه و چون فکر می کردم بدیهی هست و همتون میدونید اینو ننوشتم ولی شاید بعضیا ندونن. بخاطر همین از تدکر Torkan عزیز ممنونم. سوالات دیگه ای هم Automotive عزیز پرسیدن که در ادامه جواب میدم: 1- در پست قبلی نوشتم که اگر خوابگاه نداشته باشید حدود 2600 یورو در اواخر دسامبر و اگر خواه داشته باشید حدود 100 یورو در همون زمان. ممکنه حتی نیمه دوم ژانویه هم بدن و بستگی به موجودی حساب و بودجشون داره. پس باید هزینه رفتن و ماندن تا اون تاریخ رو با فرض خوابگاهی نبودن و یا تا تاریخ گرفتن قسط دوم که حدود سپتامبر سال بعدش هست داشته باشین. اما در خوابگاه اعصابتون راحت هست. خوابگاهها یک سوییت کامل به صورت یا singola هستن یا doppia نه مثل ایران که تو ارشدم تو اتاق 6 نفره 7 نفر چپونده بودن اگر میخواید سرمایه اولیه رو حساب کنید باید شهریه رو هم در نظر بگیرین. شما باید موقع ثبت نام قسط اول شهریه رو هم بپردازید که بستگی به دانشگاه و مقدار شهریه داره مثلا برای بولونیا که کلش 3300 یورو هست قسط اول 910 یورو هست اما ساپینتزا شهریش معمولا 1100 یورو هست که قسطش یادم رفته چقدره. به هر حال شما اگر قسط اول رو بپردازید یک کسری از اون که متناسب با مقدار شهریه هست مالیات و هزینه ثبت نام هست که بعدا هم بهتون بر نمی گردونن و در بولونیا فکر کنم 346 یورو بود،من چون یه بورسیه دیگه هم داشتم فقط مالیات دادم که 140 یورو بود و همینطور هر سال مالیات میدم فقط. به هرحال باید هزینه قسط اول و اقامتتون تا زمان معلوم شدن وضع بورسیه و تحویلخوابگاه (که معمولا همون هفته اول اکتبر هست) و خورد و خوارک و نیز هزینه پرمسو که 230 یورو هست و خرید سیمکارت و شارژ ماهیانش رو داشته باشید. 2- اون 200-150 یورویی (نه دلار ) که نوشتم شامل کل هزینه هاتون از جمله بلیط و شارژ سیمکارت هست. تازه من تقریبا یکی دو ماه حدود 170-180 یورو خرج کردم که باید بگم من به سطح خوردن خیلی اهمیت میدم. ئیگه بذارید بگم که در ایتالیا اگر از بنگلادشیا گوشت خرید کنید که غذای حلال دارن جگر کیلویی 4 یورو و گوشت گوساله بی چربی بی استخوان 6 یورو هست، قیمت رشته ماکارونی و گوشت ماهی و ... همه ارونتر از ایرانه!! ایران که نیست مردم با این 300-400 یورو حقوق نتونن گوشت و لبنیات (که شیر هم قیمت ایران و بقیه یا ارونترن یا هم قیمت) بخورن. اونجا با 4000-3000 یورو حقوق هزنه هاشون اونقدر میشه. اگر خوابگاه باشین با اینترنت میتونید صفحه باز کنید ولی دانلود فایل نه! کند هست ولی میتونید اینترنت گوشی رو tether کنید رو لپتاپتون و سرعتشم در بدترین حالت 10 مگابیت بر ثانیه هست ولی محدودیت حجم دارن. اینترنت خونه ها هم حدود 60 Mbps هست و نامحدودن، حالا برو داتلود کن. حتما یه هارد 1 ترا بایتی ببرین. برای ما جالبه واقعا، همه ایرانیا کارشون دانلوده آخه وقتی برگردین ایران دیگه ..... درباره مسایل پزشکی که اولا باید مواظب خودتون باشین و دوما بیمه دارید. اگر برید بیمارستان دولتی درسته صفش خیلی طولانیه ولی عوضش همه چی رایگان هست حتی جراحی ها. در مورد لباس و تفریح اولا شما دانشجوی ارشدین نه دکترا و انصافا همینم خیلی دارن لطف می کنن میدن و اینکه این مقدار بورسیه تا حدی پاسخگو باشه و در پست قبلی نوشتم اگر مدیریت کنید میشه ولی یادتون نره شما از ایرانم پول می برید. فکر کنم به اون دو شبهه آخرتون جواب داده شد. اگر فکر می کنید مبهمه بپرسید در خدمتم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
11-05-2017, 02:54 PM
ممنون بابت توضيحات كاملتون!
سوييت كامل شامل اشپزخونه، حمام و سرويس بهداشتي ميشه يا خيلي سطح توقعم بالاست؟:دي
12-05-2017, 04:12 PM
(11-05-2017, 02:54 PM)solarita نوشته: ممنون بابت توضيحات كاملتون! سوییت کامل یعنی یک اتاق یک آشپزخانه، یک سرویس بهداشتی و حمام و یک بالکن کوچک و کلیییی کمد دیواری و کابینت. کلا استاد استفاده از فضا هستن. تخت خودش آمادست و چیزی نباید ببرید بجز ملافه واسه بالش و تخت. توقعتون در حد اروپای غربی هست دیگه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سلام
ممنون از تاپیک خوبتون ممنون از توضیحات کامل دوستتون من برای میلان بیکوکا شرکت کردم. برای دکترا. حقوق دکترا چقدر هست حدودا؟با این اوصاف تو خوابگاه با ماهی ۸۰۰ یورو میشه زندگی کرد تو میلان؟گروه فیزیک دانشگاه بیکوکا چجوری هست خبر ندارین؟ یا گروهی میشناسین من عضو بشم؟ متشکرم از وقتی که صرف می کنین. |
|