10-02-2016, 05:08 AM
(09-02-2016, 06:00 PM)am2 نوشته: با سلام
ببخشید من فارغ الاتحصیل شدم الان..شرایطم اینطوریه
کارشناسی (دولتی ورودی 87)-منطقه 2
ارشد دانشگاه دولتی (ورودی 92)
بعد هنوز خدمت نرفتم و غیبت ندارم.
1- آیا میتونم برای ازاد سازی مدرکهام اقدام کنم؟
2-برای پذیرش دوره دکتری هر دو مدرک بایستی آزاد بشه؟
3- یکی از دوستان در مورد گذاشتن وثیقه برای ازاد شدن مدرک گفته بود..قیمت وثیقه چقدر هست؟میشه در این مورد راهنمای کنید؟
4- برای این وثیقه ک گفته شد باید از کجا اقدام کرد؟
ممنون میشم در این مورد من را راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوست من. من پاسخ سوالاتی که اطلاع دارم رو میدم، به سایر سوالاتتون، دوستان دیگه پاسخ خواهند داد
1- برای آزادسازی مدارک، شما باید وضعیت خدمت تون مشخص شده باشه (یعنی برگه سبز اعزام به خدمت داشته باشی یا کارت پایان خدمت یا کارت معافیت)
2- اگر منظور شما پذیرش در خارج از کشور هست، تقریبا اکثر دانشگاه ها (من اطلاعاتم در مورد امریکا ست) قبول میکنند که شما با ریرنمرات غیر رسمی اقدام کنید و بعد از اینکه پذیرش شما قطعی شد، در زمان ثبت نام، از شما مدارک رسمی طلب خواهند کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.