09-06-2014, 08:28 AM
(08-06-2014, 10:15 PM)ahmadpashaei نوشته:سلام و خوش آمدین به این سایت
کدوم دانشگاه درس خوندین؟کاش اسمش رو می گفتین.همیشه گواهینامه موقت و کار صدورش رو خود دانشکده انجام میده و بعد از دو ماه آماده میشه ولی برای صدور دانشنامه که الان شما هم بهش نیاز دارید باید خودتون یک درخواست کتبی به همراه کپی شناسنامه و کارت ملی و 2 عکس و فرم صدور دانشنامه رو پر کنید و همه رو بدین به مرکز یا دانشکده محل تحصیل. حالا بازم اگر از دانشگاه خارجی پذیرش دارید و عجله برای صدور دانشنامه دارید باید فرمی که وجود داره برای صدور پیش از موعد به قول ما[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]و خارج از نوبت به قول اونها رو پر کنید و به همراه کپی دعوتنامه یا نامه پذیرشتون بذارید روی همون مدارک و تحویلشون بدین. اینکه تا حالا دانشنامه شما صادر نشده میتونه همین باشه ولی اینایی که گفتم 100% برای همه دانشگاه ها نیست و ممکنه الان خیلی ها اینو بخونن و بگن نه برای ما خود به خود صادر شد. ولی باید بگم برای من هر دو حالتش پیش اومده.
سلام احمد جان،ممنون از پاسختون. من در دانشگاه فنی و حرفه ای در کرمان کاردانی رو گذروندم و بیشتر فکر میکنم کم کاری خود دانشگاه هست که این اتفاق میوفته،چون به من گفتن که مدارک ورودی 78 تازگی مدارکشون آماده شده!!! من میخوام بدونم اگر بخوام مدرکم رو بخرم این پروسه سریعتر میشه؟ خودم میتونم مدارکم رو ببرم و تاییدیه بگیرم؟ این رو هم بگم که من هنوز اول راه هستم و دارم مدارکم رو جمع میکنم برای پذیرش گرفتن?