14-05-2014, 11:06 PM
(14-05-2014, 10:59 PM)'fz_916' نوشته: سلام دوستان
به کمک فوری شما نیاز دارم.
من امسال کنکور ارشد دادم و برای انتخاب رشته که مهلتش چند روز آینده است بین انتخاب روزانه و شبانه، شک دارم.
قیمت های ورودی 90-91 را که دیدم مخم سوت کشید. حدودا میشه 12 و نیم تومن. از طرفی شبانه کلا میشه 9 تومن.
آزاد کردن از طریق عدم کاریابی چه طوره؟ این طور که متوجه شدم 6 ماه بعد از فراغت از تحصیل باید برم کاریابی، اگر تا 6 ماه نتونن بهم کار بدند، مدرکم آزاد میشه. یعنی یک سال معطلی داره(دخترم و سربازی ندارم). درست متوجه شدم؟ حالا چند تا سوال، اگر برام کار پیدا کردند چی؟ از نظر آماری این روش چند درصد حدودا جواب میده؟ و اینکه میشه آزاد کردن مدرک را برای بعد جواب پذیرش ها به تعویق انداخت ؟
ممنونم.[img]images/smilies/shy.gif[/img]
بله یک سال بعد از فارغ التحصیلی می تونید مدرکتون رو از طریق کاریابی آزاد کنید. اگر قانون عوض نشه فکر نمی کنم کسی باشه که شرایطشو داشته باشه و نتونه ازین روش مدرکش رو آزاد کنه. خیلی از کاریابی ها خودشون می پرسن که برای آزاد کردن مدرک می خواید یا واقعا کار می خواید. اگر هم نگفتن خودتون بگید. معمولا جاافتاده ست. اگر هم برا یکی نبود برید سراغ یکی دیگه...این همه کاریابی. از این نظر مشکلی نیست....
در مورد آزاد کردن مدرک بعد پذیرش هم همین الان یه توضیحی دادم که می تونید ازینجا بخونید.
در مورد آزاد کردن مدرک بعد پذیرش هم همین الان یه توضیحی دادم که می تونید ازینجا بخونید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا