18-12-2014, 05:12 PM
(18-12-2014, 01:23 PM)'shabsevda' نوشته: یه سوال....دوره ی ارشد به عنوان دوره تعهد برای لیسانس محسوب نمیشه؟ دوره تعهد به معنی بیمه شدن هست و کار دولتی یا کلا موندن در ایران به معنی گذروندن تعهده؟؟ بعد اگر بخوایم وثیقه بذاریم مبلغ وثیقه معادل همین مبالغ آزاد کردن مدرک هست یا بیشتره؟؟ چقدر مهلت میدن برای برگشت به ایران و آزاد کردن وثیقه؟ بعد اینکه میشه لینکی بدین که تمام اطلاعات مربوط به آزاد کردن مدرک در اون گفته شده باشه! من هر چی سرچ میکنم آینن نامه های قدیمی رو میبینم
نه تعهدها جدان ولی فکر کنم برای کسی که چند مقطعی باشه سالهایی که باید کار کنه کمی فرق داره که باید از معاونت امور دانشجویی وزارت بهداشت بپرسید دقیقا بهتون بگن. در «دستور العمل نحوه بررسی تعهدات و صدور مجوز تحویل دانشنامه وزارت بهداشت» فقط یک جمله در مورد گذاشتن وثیقه گفته ولی هیچگ.نه توضیحی نداده و نوشته که «باید برای سپردن وثیقه به مرکز امور دانشجویی وزارت متبوع رجوع کنند» و طبق مثالی که زده همون مبلغ رو وثیقه میگیرن و همچنین میتونید قسط یندی هم بکنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم