به طور کلی هزینه های تقریبی زایمان بسته به اینکه در Birth center باشه یا Hospital به طور متوسط بین 3 تا 7 هزار دلار متغیر هست ولی تا 11 هزار دلار هم ممکنه بشه (در بیمارستان ها گرون تر هست و در زایشگاه ها حدود همون 4-3 هزار دلار میشه). در صورتی که زایمان از نوع سزارین باشه یا مشکلات غیرعادی داشته باشه هزینه ها چندین برابر میشه و ممکنه تا 50-40 هزار دلار هم برسه.
اگر قبل از بارداری برای بیمه های خصوصی اقدام می کردین می تونستین بیمه ای بگیرین که هزینه های زایمان (Maternity Care) رو پوشش بده ولی اکثر بیمه ها کسی رو که باردار باشه بیمه نمی کنند و اگر هم قبول کنند هزینه های زایمان رو تقبل نمی کنند و فقط هزینه های زمان بارداری یا مشکلات غیرعادی رو که ممکنه بروز بده پوشش می دهند. اساسا خاصیت بیمه ها اینطوره که یک مشکلی "احتمالی" رو بیمه می کنند و نه مشکلی رو که همین الان وجود داره.
من از جزئیات این بیمه ها و قیمت هاشون اطلاع ندارم. خودتون جستجو کنید شاید بتونید بیمه خصوصی پیدا کنید که Maternity Care رو هم در زمان بارداری در نظر بگیرند. ولی در هر حال، دست کم یک بیمه ای بگیرید که اگر شرایط خاص و غیرعادی رخ داد که هزینه ها زیاد شد بیمه اون رو پوشش داده باشه.
اگر قبل از بارداری برای بیمه های خصوصی اقدام می کردین می تونستین بیمه ای بگیرین که هزینه های زایمان (Maternity Care) رو پوشش بده ولی اکثر بیمه ها کسی رو که باردار باشه بیمه نمی کنند و اگر هم قبول کنند هزینه های زایمان رو تقبل نمی کنند و فقط هزینه های زمان بارداری یا مشکلات غیرعادی رو که ممکنه بروز بده پوشش می دهند. اساسا خاصیت بیمه ها اینطوره که یک مشکلی "احتمالی" رو بیمه می کنند و نه مشکلی رو که همین الان وجود داره.
من از جزئیات این بیمه ها و قیمت هاشون اطلاع ندارم. خودتون جستجو کنید شاید بتونید بیمه خصوصی پیدا کنید که Maternity Care رو هم در زمان بارداری در نظر بگیرند. ولی در هر حال، دست کم یک بیمه ای بگیرید که اگر شرایط خاص و غیرعادی رخ داد که هزینه ها زیاد شد بیمه اون رو پوشش داده باشه.
(16-12-2015, 11:23 PM)NihatSami نوشته: درود
1 سالی هست که ازدواج کردم
من خانومم سیتی زن آمریکاست
بنا بر قانون جدید آمریکا حتمآ خود شخص باید آمریکا باشه تا واسط کارهای اقامتی رو انجام بدن
ولی سوال مهم اینه که الان خانومم 4 ماهه هست باردار هست
و داره ميره واسه زایمان آمریکا
ولی اطلاعاتی در مورد بیمه زایمان نداریم.
ممنون میشم کسی راهنمایی بکنه
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -