(15-06-2011, 10:44 PM)Aboozar نوشته: سلام. من سعی میکنم لیستی از هزینه های اجباری و انتخابی رو در زیر بیارم. من در ایالت گران نیوجرزی زندگی میکنم. تنها در شهر های بزرگ کلیفرنیا یا نیوبورک سیتی ممکن است از این مقادیر گران تر باشد، بنابراین میتوانید حدودا این مقادیر را مکسیمم در نظر بگیرید. در ضمن من متاهل هستم و ۱ فرزند هم دارم.با سلام خدمت ابوذر گل
هزینه های اجباری:
۱) مسکن: ۱ اتاق ۳۵۰ تا ۷۵۰، عموما ۵۰۰ تا ۶۰۰ (همه اعداد به دلار آمریکا). آپارتمان ۱ خوابه ۹۵۰ تا ۱۵۰۰، عموما ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ آپارتمان دو خوابه ۱۱۰۰ تا ۱۸۰۰، عموما ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ (دقت کنید در ایالت های دیگر ممکن است حتی کمتر از نصف این مبالغ باشد.) این مبالغ شامل قبوض و اینترنت، حدود میانگین ماهی ۶۰ تا ۱۵۰ ، است.
۲) خورد و خوراک: مجرد ۲۵۰ تا ۵۰۰، عموما ۳۰۰. متاهل (خودتان غذا درست کنید) ۱۰۰ تا ۲۵۰ برای هر نفر، عموما ۳۰۰ برای یک زن و شوهر
۳) ارتباط (موبایل): ماهی ۴۰ تا ۱۲۰، بسته به سرویس انتخابی
هزینه های انتخابی (متغیر):
۱) خودرو: خرید یک خودرو مناسب ۳۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ برای دست دوم و ۱۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ نو (یک بار هزینه)، بنزین ۸۰ تا ۱۵۰ در ماه، تعویض روغن و فیلتر تقریبا هر ۳ ماه یک بار ۳۰ تا ۵۰، رجیستریشن سالی حدود ۱۵۰، بیمه (اجباری) ماهی ۴۰ تا ۱۵۰ بسته به سابقه رانندگی و خلاف و ...
۲) لباس: مشابه ایران در شرایط عادی، در شرایط حراج تا یک سوم قیمت های ایران هم کم میشود... (البته قیمت های ایران قبل از سوبسید ها ۱۳۸۹)
۳) کتاب و لوازم التحریر: کتاب معمولا توسط کتابخانه ، دانشگده ، دوستان و اساتید میتوان تهیه کرد. اگر نه برای هر کتاب ۵۰ تا ۳۰۰ عموما متوسط ۱۰۰، با احتساب ۶ کتاب در سال حدود ماهی ۵۰. لوازم التحریر ارزان تر از ایران.
۴) لپ تاپ (حتما توصیه میکنم از آمریکا بخرید): حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ برای پی سی و ۱۰۰۰ تا ۱۷۰۰ برای مک (مشخصات متعارف... وگرنه تا ۵۰۰۰ دلار هم هست!)
۵) تفریحات: رستوران ۸ تا ۲۵ (برای هر نفر)، سینما ۸ تا ۱۶، موزه ۵ تا ۲۰ (خیلی روزها و مکان ها رایگان)، تور کامل نیویورک سیتی حدود ۱۰۰ دلار
۶) رفت و آمد عمومی: اتوبوس مسیر کوتاه ۲.۵ تا ۵ مسیر طولانی ولی نه بیشتر از ۱۰۰ مایل ۸ تا ۱۵. مترو ۵ تا ۲۵ بسته به مسیر
۷) مراقبت پزشکی: بیمه دانشگاه برای مجرد یا خانواده (در دانشگاه ما راتگرز فرقی ندارد) ۱.۵ درصد حقوق دریافتی (حدود ماهی ۲۵ تا ۳۰ دلار). با این بیمه هر بار به هر نوع بیمارستان یا پزشک مراجعه شود فقط ۱۵ دلار توسط بیمار پرداخت میشود هر چند که خدمات متعددی انجام شود. برای بستری شدن اورژانسی هم ۵۰ دلار.
۸) مراقبت از کودک: داستان مفصلی است ولی برای پوشک و شیر خشک به علاوه چکاپ مرتب ماهانه حدود ۸۰ تا ۱۵۰
امیدوارم این ریز هزینه ها به عزیزان کمک کند با واقع بینی بیشتری هزینه های خود را برآورد کنند. اگر چیزی را از قلم انداخته ام بفرمایید تا در حد معلومات پاسخ بدم.
با این اوصافی که فرمودید، حدوداً تا چقدر فاند می تونه هزینه زندگی 1 نفره دانشجویی رو بده؟ البته می دونم که بستگی به ولخرجی طرف هم داره؛ اما مثلاً شما یه شخصیت متوسطِ دانشجویِ مجرد فرض کن که فعلاً اولویتش غذاها و لباس های انچنانی نیست و اومده واسه درس...
ممنون همشهری
ارادت
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"