06-09-2014, 03:21 PM
(06-09-2014, 02:35 PM)'نایینی' نوشته: ممنون از راهنمایی های خوبت .
من هم این روش زندگی دونفر با جنس مخالف حتی در یک خونه را هم نمی پسندم . ترجیح میدم ایران باشم تا این طور زندگی کنم .
ببخشید من منظور شما از زرنگی را نفهمیدم . اگه زرنگی به معنا این چیزی که توایرانه باشه تملق و چاپلوسی نمی تونم
برا کشور های فنلاند نمره تافل مهمتره یا ایلتس؟
هزینه اپلای حدودا چقدره؟
منظور از زرنگی ارتباط برقرار کردن با مردم و دوست پیدا کردن هست. چون اینجا باید یک نفر شما را توصیه کند تا کار را به شما بدهند.
در مورد نمره زبان فرقی نداره شما حداقل را داشته باشی کافی هست. مثلا ایلتس 6.5 یا تافل 92.
هزینه اپلای هزینه ترجمه مدارک+ ازمون زبان و ریپورت ان + تایید مدارک توسط سفارت هست. پارسال هر دانشنامه و ریز نمرات را با 30 یورو سفارت تایید می کرد مثلا من که لیسانس و فوق لیسانس داشتم 60 یورو بابت تایید مدارک برای هر دانشگاه به سفارت دادم.
لطفا اگه در این باره باز سوالی داشتید در بخش مناسبتری بپرسید چون ارتباطی با هزینه زندگی در فنلاند ندارد
در مورد نمره زبان فرقی نداره شما حداقل را داشته باشی کافی هست. مثلا ایلتس 6.5 یا تافل 92.
هزینه اپلای هزینه ترجمه مدارک+ ازمون زبان و ریپورت ان + تایید مدارک توسط سفارت هست. پارسال هر دانشنامه و ریز نمرات را با 30 یورو سفارت تایید می کرد مثلا من که لیسانس و فوق لیسانس داشتم 60 یورو بابت تایید مدارک برای هر دانشگاه به سفارت دادم.
لطفا اگه در این باره باز سوالی داشتید در بخش مناسبتری بپرسید چون ارتباطی با هزینه زندگی در فنلاند ندارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]