31-10-2014, 02:24 AM
(30-10-2014, 11:54 PM)'rulany' نوشته:1-خوب اجاره اگوست میره تو حساب ماه آگوستت دیگه!! اجاره سپتامبر میره رو ماه سپتامبر دیگه!!!
2-تشک و تخت و ... که خوابگاه داشت . یه تو نیاز بود که ده یورو تهیه کردم از پیج های فیس بود مخصوص دانشجوهای TUT
3-این کارو نکردم!
4- Saastopanki باز کردم که البته چون زیر 25 سال بودم هزینه ای نداشت اصلا! حتی هزینه ی ماهانه هم کم نمیکنه. فینیش آی دی هم نیاز نداشت
5- خوب دانشگاه TUT کلید نداره و همه درها با کارت دانشجویی باز میشه!
6- هزینه عضویت 98 یورو
7-هزینه ی کارت دانشجویی 7 یورو
8-هر وعده 2.6 یورو ! البته اصراری نیست که همه روز دانشگاه غذا بخورم! تقریبا هفته ای 2 تا 3 روز خونه ام
9- 20 یورو کارت اتوبوس !!
سلام والا این تفاوت هزینه زندگی در شهرهای مختلف هست و شرایط مختلف خوابگاه ها و زندگی است.
مثلا من در خوابگاهی که افر داشتم هیچی نبود مجبور شدم تخت - تشک - میز تحریر - صندلی و یک پولوپز و یک چند تا لوازم اشپزی و حتی چراق برای سقف اتاق و لامپ بخرم
و مزیت اصلی شهر تورکو کار دانشجویی بسیار هست و اینکه تقریبا 80 درصد دانشجوهای ایرانی و خارجی اینجا بدون نیاز به درامدی از ایران با کار دانشجویی هزینه خود را در می اورند حتی برخی هم پس انداز می کنند
مثلا من در خوابگاهی که افر داشتم هیچی نبود مجبور شدم تخت - تشک - میز تحریر - صندلی و یک پولوپز و یک چند تا لوازم اشپزی و حتی چراق برای سقف اتاق و لامپ بخرم
و مزیت اصلی شهر تورکو کار دانشجویی بسیار هست و اینکه تقریبا 80 درصد دانشجوهای ایرانی و خارجی اینجا بدون نیاز به درامدی از ایران با کار دانشجویی هزینه خود را در می اورند حتی برخی هم پس انداز می کنند
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]