10-07-2017, 10:03 PM
(19-03-2017, 12:01 PM)amirfriendship نوشته: من فکر کنم این آقا تو چین شکست عشقی خوردن. من از هر کدوم از دانشجویان ایرانی مقیم چین پرسیدم, همه راضی بودن. حالا نمی دونم شرایط چطور بوده که ایشون انقدر ناراضی بوده.
---------------------
برای من یکی که کلا کمونیستی بودنش خود جذابیت! دوستان چپ گرای زیادی دارم که بدشون نمیاد برن چین درس بخونن! اقتصاد اول دنیا و پیشرفت خیره کننده اش فرصت مطالعه مناسبی است
دخترها مزاحمم میشدن، من هم گفتم برین گم شین. یکی از دخترها پیغام های من را برداشت داد به حراست و اخراجم کردن. (طبق قوانین دانشگاه هیچ دانشجویی نباید زودتر از 6 ماه اخراج بشه حتی اگه دعوای فیزیکی کنه)
من عاشق کسی نبودم، البته شما به مسخره کردنتون ادامه بدین.
فقط توجه بیش از حد و فضولی دخترها (و پسرها) کلافه ام کرده بود. فکر کنم دلیلش اینه که خارجی ندیده هستن و پوست و لهجه من مثل پاکستانی ها نبود.
نمی دونم، شاید ایرانی ها تو شانگهای وضعیت بهتری دارن، ولی شهر من آخرین شهری بوده که تا قبل از پیدایش کمونیسم مورد حمله خارجی ها قرار گرفته. افراد بسیاری در اون شهر از حمله به هیروشیما خوشحال بودن.
من رو خیلی زود اخراج کردن، شاید همین دلیل قانع کننده ای برای شما باشه که من تو این مدت عاشق نشده بودم.
البته درسته که من مجرد هستم و همین باعث دردسر میشه برام. تا قیامت و بعد از اون هم با ایرانی ازدواج نخواهم کرد و هیچ مشکلی با مجرد مردن هم ندارم. سیاه پوست هم به هموطن ترجیح می دم. اگه شد هم خارجی می گیرم. امیدوارم ابهاماتتون برطرف شده باشه.
اگه همسر ایرانی دارین یا می خواین، بعید می دونم مشکلی براتون پیش بیاد. من زن ایرانی نمی خام، نمی دونم اگه تو خارج نمی شه گرفت پس کجا باید گرفت. نظرم هم هیچ وقت عوض نمی شه و 15 ساله این توی سرم هست. اگر مسخره ام کنید بلافاصله وارد لیست سیاهتون می کنم و دلیل بر ادامه بحث نمی بینیم. خواستین احترام بگذارین به انتخاب بقیه، نخواستین هم انتظاری نمی ره.
خیلی دوست دارم کسانیکه زن خارجی گفتن بهم پله پله توضیح بدن چه کار کردن و چطور شد گول نخوردن و سر کاری نبود دخترها. کجا رفتن، چه کار کردن. چون مادرم می گفت با یک ارشد مکانیک صحبت می کرد، پسر گفته بود برای سه تا دختر کلی هدیه خریدم و آخرش همه یکی یکی در میرفتن. خیلی دوست دارم اون آقای مکانیک هم به آرزوش برسه و راهشو پیدا کنه تا خوشحال بشه. اگر از من نظر بپرسه می گم چین نرو. رودخونه بوخوره تو سرشون وقتی دختر نمی دن. می ریم جایی دیگه درس می خونیم که آدم حسابمون کنن.