08-02-2016, 12:02 AM
(07-02-2016, 07:25 PM)jay نوشته: یکی از تجربیات دوستان هم رشته در یک دانشگاه با من این بود که استادا اول قبول کرده بودن ریکام آنلاین پر کنند اما بعد زدن زیرش، به گفته خودش در هفته آخر ددلاین از ترسش ریکام کاغذی گرفته رفته تهران امور بین الملل دانشگاه آزاد مهروموم کرده و بعد پست کرده.
کلا در دانشگاه آزاد ما اساتید از یاهو و جی میل استفاده می کنند.
خود سوپروایزر ارشد من یک بار قبول نکرد که من پروپوزال تزم رو حتی به ایمیلش بفرستم و از اول ترم تا آخر ترم تز بنده رو به صورت کاغذی بررسی می کرد.باوجودی که بارها بهش گفتم به علت مسافت زیاد(فاصله400 کیلومتری) ایمیل می زنم اما توجه نکرد و می گفت حتما باید هر کاری کردی پرینت بگیری بیاری من چک کنم.
خلاصه درس ما تمو م شد اما من فکر می کنم اصلا شاید این ایمیل بلد نیست.
بعدش هم که یکبار در دوران تحصیل ایمیل پرسیدم جی میل داد.اکثر استادای دیگه هم جی میل و یاهو دادن بهم. انگار هیچکی ایمیل آکادمیک نداره. حالا با این حساب موندم واسه 2017 من از اینا ریکام آنلاین بخوام یا برم همون کاغذی رو بگیرم راحت شم. می مونه هزینه پستش که اونم تقصیر اینجور اساتیده.
تمام ترسم از همین ریکامه.
حالا این وسط یک عده تو همین فروم هم گفتن که یوزر نیم پسورد ایمیل آکادمیک اساتید رو گرفتن و خودشون فرستادن.من می ترسم این درخواست رو بکنم چون شاید فکر کنن درخواست نامعقولیه و با این درخواست کلا همون کاغذیه رو هم ندن.بد اوضاعیه.یک راهنمایی بکنید ممنون می شم.
برای ریکام کتبی ایمیل سازمانی اگر داشته باشن هم خوبه که فقط بعنوان پل ارتباطی زیر ریکام بنویسن، من خودم استادم ایمیل اکادمیک نداشت و زبان هم زیاد وارد نبود ولی خودم نوشتم و اون تایید کرد و ایمیل سازمانیش که تو شرکتی که کارمیکرد رو زد و اصلا نیاز هم به ایمیل نشد و دانشگاه قبول کرد.