02-12-2013, 07:06 PM
(02-12-2013, 06:01 PM)'Charming' نوشته: دوست عزیز قطعا روش اول بهتره به نظر من
بهتره هر دو طرف رو رو دست نگه دارین!...
البته نه اینکه سوالی داری بپرس این جور نه
بهتره استاد راهنماتون بگه که مثلا من استاد فلانی(شما هستم) و خوشحال میشم اگه مثلا اطلاعاتی یا تحقیقاتی که ایشون کردن(شما) توضیح بدم براتون
این بهتره
باز دوستان دیگه نظر بدن.
(02-12-2013, 06:43 PM)'فرید' نوشته:یه راه حل اینه که به استاد اونوری ایمیل بزنی و همون ایمیل به استاد اینوری هم CC کنی و ایمیل به صورتی بنویسی که اگر اونطرفی بعد چند روز جواب نداد استاد اینوری بتونه از همون ایمیل استفاده کنه و مطالبی که می خواهد برای اون بفرسته
مسئله اینجاست استاد راهنمام یکم عصاب مصاب نداره! تا همینجاش لطف کنه 5 تا ریکاممو بفرسته اونم با متنی که خودم نوشتم. وقتی موضوع این استادم مطرح کردم میگفت بهش بگو زنگ بزنه بهم سوالاشو بپرسه!!
حالا دوباره من به راهنما زنگ بزنم که استاد اینطوری بنویس بهش فک کنم مرتفعم میکنه راهی دارین برای این موضوع؟ به استاد اونوری ایمیل بزنم بگم یه misunderstanding رخ داده و قراره استادم میگه شما سوال دارین اگه باهش میل بزنین؟؟ چطوری بنویسم اینو یا اگه با استاد خودم در میون بذارم چطوری؟
باز ممنونم به خاطر وقتی که میذارید
حالا دوباره من به راهنما زنگ بزنم که استاد اینطوری بنویس بهش فک کنم مرتفعم میکنه راهی دارین برای این موضوع؟ به استاد اونوری ایمیل بزنم بگم یه misunderstanding رخ داده و قراره استادم میگه شما سوال دارین اگه باهش میل بزنین؟؟ چطوری بنویسم اینو یا اگه با استاد خودم در میون بذارم چطوری؟
باز ممنونم به خاطر وقتی که میذارید