(25-05-2012, 07:18 AM)Mike نوشته: راستی یادم رفت بگم. من این کتابو تو هاردم دارم. حالا میگردم پیداش میکنم میزارم اینجا براتون تا استفاده کنید.این کتاب رو کسی که تا بحال کلمههای ناجور نخونده بذاره جلوش بخواد بزنه از اپلی کردن که هیچ از انگلیسی صحبت کردند هم پشیمون میشه!من ترم اول هر روز میرفتم کتاب خونه. ۱ بردار سیاه پستی هر روز میومد اونجا روزی ۴-۵ است فقط کلمه میخوند واسه کل ترم. آخر ترم رفتم پیشش باهاش حرف زدم گفتش که پدرش در اومد!فک کن آمریکایی اینجوری بگه منو شما قطعا باید زحمت بیشتری بکشیم.چینی و هندی هم وربال میشند ۷۰۰ میاد اینجا نمیتونه حرف بزنه میذارنش بره کلاس زبان بد! فک کن ۱ % اون نمره مال خودشون باشه! دوست چینی من به من چینی یاد داده باهاش حرف بزنم! بهش میگم مگه آمریکا نیستی چرا حرف نمیزنی میگه بلد نیستم! بعد بهش میگم بلد نیستی چجوری TA دادن بهت همین جوری منو نگاه میکنه! اصلا نمیفهمه من چی دارم میگم چه برسه بخواد به انگلیسی جوابم بده!درود بر شما
مایک جان
درسته کسی که هنوز پایه لغت نداره و بخواد بره سراغ این کتاب میخوره توی ذوقش ولی بحث اینه که چون این کتاب در واقع سوالات سال های قبل هست . طبق یک بررسی سر انگشتی که انجام شده سوالات و برخی لغات تکراری از این کتاب اومده
وقتی گفته میشه که این کتاب خواندنش هرچه زودتر شروع بشه به این دلیل هست که یک ماه مانده به امتحان کسی فرصت نمی کنه 27 دوره آزمون رو بزنه! و در واقع خواندن این کتاب هم به این صورت هست که اول کسی که داره این کتاب رو میخونه مثلا آزمون شماره یک ،اول خودش حل میکنه بعد شروع میکنه به تشریح سوالات واسه خودش و لغات جدید رو معنیشون رو در میاره و یک جورایی با و تشریح سوالات واسه خودش کلی نکته یاد گرفته خواهد شد. یعنی در واقع پیشنهاد این است که این کتاب بعنوان یک منبع آموزشی بهش نگاه بشه نه بعنوان یک منبع آزمایشی و ارزیابی.
فقط یه سوال چرا بنظرتون چینی شده 700 ولی بلد نیست حرف بزنه؟
مرسی
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..