26-08-2015, 08:08 AM
(20-08-2015, 07:52 PM)k1h نوشته: @Babak
سلام
کاردانی و کارشناسی ناپیوستۀ ریاضی (دولتی ولی با معدل پایین) و کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوتر نرم افزار (دانشگاه آزاد با معدل بالای 17) دارم (کارشناسی ناپیوستۀ کامپیوترمو با همون کاردانی ریاضی به عنوان مدرک پایه گرفتم). به علوم شناختی علاقه مندم و دوست دارم در این زمینه ادامه تحصیل بدم. اما با توجه به این که در ایران با رویکرد روان شناسی به این موضوع پرداخته می شه (لااقل تو ارشد)، می خوام به یه کشور دیگه برم. در ضمن مقاله ای هم ندارم و مدرک زبانم ندارم.
با این اوصاف پیشنهاد شما دوست عزیز چیه؟
1. به نظرتون زبانمو تقویت کنم و به فکر نوشتن مقاله باشم بلکه جذب بشم و این که واسه مستر یا مستقیماً به دکترا اقدام کنم؟
2. یا این که تو ایران هوش مصنوعی بخونم (ارشد) و واسه دکترا برای یه کشور دیگه (یا تو ایران) اقدام کنم (واسه همین رشتۀ علوم شناختی)؟
3. و یا پیشنهادای دیگه ای دارین؟
4. در ضمن کدوم کشورا و چه دانشگاه هایی در چه مقاطعی در این رشته فعالن و پذیرش می دن؟
بسیار ممنون از پاسخگوییتون و معذرت بابت سؤالای زیادم
از تاخیری که در پاسخگویی به شما پیش اومد پوزش میخواهم.
در مورد رشته علوم شناختی (cognitive science) باید بگم که تنها ایران نیست که رویکرد روانشناسی داره و تا اونجا که من اطلاع دارم صرف نظر از این که این رشته رو چه دانشکدهای ارائه میکنه، یک سری مباحث و درسهای روانشناسی هم باید برای این رشته پاس کنید.
در مورد گرفتن پذیرش، همون طور که دوستان دیگه اشاره کردهاند تقریبا برای هر کشوری که بخواهید اقدام کنید شما احتیاج به نمره زبان دارید. اگر بخواهید برای دانشگاههای امریکا اقدام کنید، معمولا احتیاج به نمره GRE هم خواهید داشت، اما داشتن مقاله الزامی نیست، هر چند که نکته مثبتی تلقی میشه. معدل نهایی کارشناسی شما نسبتا خوبه و اگر بتونید در کل پرونده خوبی برای پذیرش درست کنید، شامل نمره زبان، توصیهنامهها، SoP و غیره، میتونید به گرفتن پذیرش امیدوار باشید.
این رشته در بسیاری از دانشگاههای امریکا، کانادا، استرالیا و اروپا تدریس میشه ولی در مورد این که چه دانشگاههایی بهتر هستند یا شانس پذیرش شما بیشتر خواهد بود متاسفانه اطلاعی ندارم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.