15-03-2014, 05:45 AM
معدل هاتون خیلی خوبه و اگر بتونید در آیلتس 7 (یا هم که در تافل بالای 100) بگیرید شرایط دانشگاه هایی که رتبه کمتر از 100 دارند رو هم برآورده می کنید منتهی چون ممکنه دانشگاه هایی که ازش مدرک گرفتین در مقایسه با دانشگاه های سراسری تهران قدری کمتر برای استادهای خارجی شناخته شده باشه پیشنهاد من اینه که برای اینکه شانس تون یه مقدار بیشتر بشه بازه رتبه ها رو قدری وسیع تر در نظر بگیرید مثلا تا حدود 300. اگر تونستید از دانشگاه های زیر 100 پذیرش بگیرید که چه بهتر و اگر هم نشد به هرحال به همون 100 تا 300 ها بسنده می کنید. برای آمریکا به gre هم احتیاج خواهید داشت که بهتره بالای حدود 310 بگیرید. اگر بتونید اینطور که خودتون گفتید مقاله هاتون رو بهبود بدین قطعن شانس تون بیشتر میشه هر چند به نظر من ابتدا وقت تون رو روی مدرک های زبان بگذارید. به نظر من داشتن یک مقاله با نمره زبان های خوب بهتر از داشتن 3 مقاله با نمره زبان های بد هست.
(14-03-2014, 05:49 PM)'sedaghat2014' نوشته: سلام.
خانم هستم.
28 ساله.شهریور امسال ارشد گرفتم
لیسانس کامپیوتر ازاد شهرستان معدل 16.70
فوق لیسانس نرم افزار از علوم تحقیقات معدل 18.60
یک ای اس ای در الزویر
فاقد نمره ی ایلتس یا زبان
اگر تا سال اینده نمره ی خوبی در زبان بیاورم و 2 ای اس ای دیگه بدم،چقدر امید هست که بتونم از یکی از دانشگاههای فرانسه فول فاند بگیرم؟ از کانادا چطور؟
برای تحصیل فرانسه چه مدرک زبانی لازمه؟ایلتس یا تافل؟
شما کانادا را پیشنهاد می کنید یا فرانسه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -