17-09-2018, 09:54 PM
(17-09-2018, 06:48 PM)Parham12345 نوشته: بینهایت سپاسگزارم از جوابتون جناب automotive ببخشید ایا مقاله isi برای اپلای لازم است یا خیر ؟ منظورم شرایط پذیرش را راحت میکند
و اینکه ایا با چنین شرایطی میتونم امید داشته باشم به این کشور هایی گفتم خیلی ممنون ازتون من مد نظرم دانشگاه های خیلی ممتاز نیست دانشگاه های خوب و متوسط خیلی ممنون..
خواهش میکنم.
مقاله برای فارغ التحصیل ارشد بسیار مهم است و برای کارشناسی نیاز نیست، معدل و نمره زبان از اهمیت بالایی در این مقطع برخوردار است.
برای آمریکا که باید GRE بالای 320 داشته باشید یا همین حدودها تا بتونید پذیرش با فاند دریافت کنید
برای استرالیا بی اطلاع هستم، برای کانادا و اروپا باید با اساتید ارتباط برقرار کنید، به نظر من نمره ی زبان شما بسیار خوب است اما در نهایت باید به دنبال استاد بگردید.
آمریکا به دلیل اینکه کمیته پذیرش دارد، تماس با اساتید همانند سایر نقاط تاثیر قطعی ندارد، به دلیل GRE، Admission Fee و ویزای آمریکا که احتمال دریافت آن پایین است، معمولا افرادی به دنبال آمریکا هستند که از توان مالی مناسبی برخوردار هستند.
در نهایت در آمریکا شما کلی هزینه میکنید و کمیته تصمیم میگیرد که شما دانشجو باشید یا خیر، و پس از آن تازه برای فاند (در برخی همزمان) شما باید تصمیم گرفته شود
اما کانادا و اروپا با استاد مکاتبه میکنید، نظر قطعی ایشان را که داشتید در مورد فاند هم با خود ایشان صحبت میکنید، خلاصه که کار بسیار راحت تر از آمریکا است.
اگر هزینه حدودا 150 تا 200 دلاری اپلای به ازای هر دانشگاه آمریکایی به علاوه بیش از 200 دلار برای بحث ویزا و ریسک ویزا به علاوه 205 دلار GRE برای شما زیاد نیست، برای آمریکا نیز اقدام کنید، اگرنه برای موارد کم هزینه تر تمرکز کنید.
به نظر من معدل شما برای کانادا رقابتی نیست اما نمره آیلتس شما به شدت رقابتی است و میتواند تاثیر زیادی داشته باشد مخصوصا اگر Speaking و Writing بالایی داشته باشید.
در نهایت اینکه هر کسی میتواند اپلای کند، حال یک دانشگاه عالی نه متوسط اما باید پیگیر باشید و به یاد داشته باشید که هیچ منبعی معتبرتر از وب سایت خود دانشگاه و الالخصوص دپارتمان مربوطه نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید