17-09-2012, 01:13 PM
(17-09-2012, 12:10 PM)mohi11 نوشته: با سلامسلام دوست عزیز و به فروم خوش اومدین
من پروسه پذیرش تا حدودی اشنایی نسبی دارم و کلیت کار رو می دونم
اما شرایطی که دارم این هست که من دانشگاه پیام نور می خونم معدلم 12 و تا الان که 9 ترم هست که می خونم 40 واحد بیشتر پاس نکردم
رشته ام هم ای تی هست و البته سربازی رو هم رفتم حالا البته دلیل نخواندنم نداشتن انگیزه بوده یعنی به زبان دیگه خانواده ام از سطح علمی بالایی برخوردار نبودن که بخوان در گذشته منو راهنمایی کنن به همین سبب نتونستن راه درست ادامه تحصیل رو پیدا کنم
الان چند مدتی هست که با این موضوع اشنا شدم و می خوام بطور جدی بدم
البته بگم که من در دوران راهنمایی و دبیرستان جزو نفرات برتر بودم
حالا با این شرایط من انصراف بدم از اول برم تو یک دانشگاه جدید بخونم با توجه با اینکه الان 25 سالمه در اینده بهتره برام
یا همین رو ادامه بدم و مثلا با حداقل ترم متوالی دیگه ای که می تونم پاس شه اما معدلم رو بالا بیارم و در کنار روی فاکتورهای دیگه مثل زبان و مقاله کار کنم
ایا موارد مثل نمرات پایین تاثیر گذار نیست
نکته هائز اهمیت اینه که من اصلا سر بسیاری از امتحانها بخاطر اینکه کار می کردم نرفتم و تو پیام نور اینها درس حذف شده تلقی میشه
منظورم اینه که من در این 9 ترم بیشتر واحدهایی که بر می داشتم حذف می شده خود به خود
حالا دوستان بزرگوار نظرشون رو اگر سریع تر بگن ممنون می شم
به خاطره تصمیم مهمی که گرفتین بهتون تبریک میگم

اول از همه بگم که سربازی رفتن شما یک نکته مثبته و دیگه مشکلی از بابت سربازی برای خروج از کشور نخواهید داشت. اما در مورد تحصیل، معدل شما همونطور که میدونین پایینه. برای ادامه تحصیل و گرفتن پذیرش فاکتورهای زیادی دخیل هست و یکیش هم معدله. (تاپیک تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند رو مطالعه کنید)
متاسفانه برای دوره های کارشناسی در دانشگاه های خارجی برای دانشجوهای خارجی شانس زیادی برای گرفتن کمک هزینه تحصیلی وجود نداره و هزینه خیلی زیادی هم داره. بنابراین این گزینه رو که برای کارشناسی برین خارج از کشور رو بهتون پیشنهاد نمیکنم.
شما میتونین یا همین دوره پیام نور رو ادامه بدین و معدلتون رو بالا ببرین. بعد برای ارشد سعی کنین یک دانشگاه خیلی خوب قبول بشین و روی سایر فاکتورها از جمله معدل، مقاله (انجمن مقاله را برای اطلاعات بیشتر مطالعه کنید )، نمره امتحان زبان(مراجعه کنید به انجمن آزمون ها ) کار کنید. در اینصورت میتونین برای دکترا برای دانشگاه های خارجی اقدام کنین. ولی توجه داشته باشین که اگر بر فرض این راه رو انتخاب کنید با توجه به معدل پایین کارشناسی باید سایر فاکتورهاتون عالی باشه (معدل ارشد، داشتن مقاله، نمره بالا در امتحان تافل/آیلتس، اگر برای آمریکا بخواین اقدام کنید نمره بالا در امتحان GRE).
راه دیگه اینکه باز هم همین پیام نور رو تموم کنین. معدل رو بالا ببرین، در امتحان زبان نمره بالا بیارین، بعد برای ارشد برین یک دانشگاه اروپایی (مراجعه کنید به انجمن کشورهای اروپایی ) بعضی از دانشگاه های اروپایی شهریه کمی دارن مثلا برخی دانشگاه های آلمان (مراجعه کنید به تحصیل در آلمان) در حین تحصیل هم فکر میکنم که کارهای دانشجویی بتونین انجام بدین و هزینه تون رو تامین کنین. تحصیل در یک دانشگاه خوب اروپایی شانس شما رو برای گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های آمریکا و کانادا افزایش میده.
راه دیگه هم این هست که همونطور که گفتین از ابتدا در کنکور شرکت کنین و یک دانشگاه خوب قبول بشین. خیلی ها بودن که در سن شما از ابتدا شروع کردن. مهم هدف شماست.
من بهتون پیشنهاد میدم که ابتدا سعی کنین اطلاعات خودتون رو بالا ببرین. قسمت های مختلف همین فروم رو مطالعه کنین. بخش نتایج پذیرش و شرایط کسایی که پذیرش گرفتن رو ببینین. در اینترنت در مورد تحصیل در خارج از کشور جستجو کنین. بعد تصمیم بگیرین چیکار میخواین بکنین.
اینا نظرات من بود. حالا شاید دوستان دیگه که تجربیات مشابه داشتن هم بتونن کمک کنن. (این تاپیک رو هم بخونین تجربیات دوستان جالبه)
موفق باشین
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.