02-08-2013, 02:01 PM
(02-08-2013, 01:28 PM)'davood_bm90' نوشته: سلام
من لیسانس عمران دارم با معدل 14.5 از علوم و تحقیقات فارس
فوق عمران از دانشگاه سراسری شیراز با معدل 17
و مدرک ایلتس 6.5
یه مقاله هم دارم
شانسی دارم برای گرفتن بورس کامل؟
ترجیحا کانادا یا استرالیا باشه
راستش در مورد كانادا به نظرم با اين معدل بورس كامل شايد نتوني بگيري. كانادا كمي روي معدل حساس ترند. تو سايت دانشگا ههاي خوبش مثلا معدل رو براي ايران زده 16 براي ليسانس البته ممكنه كمتر هم پيدا شه ولي مشكل رقباي شما هتسند . صرف داشتن مينيمم ها دليل بر گرفتن حتي پذيرش نيست چه برسه به بورس. اگر خواستيد اقدام كنيد حتما چك كنيد كه مينيمم معدلشون رو داريد يا خير و بدون بررسي مدرك نفرستيد. استاد ها هم زياد به ايميل پاسخگو نيستند ولي من بازم ميگم شانستون رو امتحان كنيد شايد در راستاي اون مقاله اتون بتونيد نظر كسي رو جلب كنيد.
در مورد نمره ي زبانتونم من حداقل 7 رو توصيه ميكنم. كانادا GRE نياز نيست اما ميگن براي كسي كه رزومه اش متوسطه داشتنش ميتونه نكته ي مثبت در نظر گرفته شه. بازم ميتونيد در بررسي دانشگاه ها اين نكته رو هم از دانشگاه جويا باشيد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در مورد نمره ي زبانتونم من حداقل 7 رو توصيه ميكنم. كانادا GRE نياز نيست اما ميگن براي كسي كه رزومه اش متوسطه داشتنش ميتونه نكته ي مثبت در نظر گرفته شه. بازم ميتونيد در بررسي دانشگاه ها اين نكته رو هم از دانشگاه جويا باشيد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull