03-09-2013, 11:09 PM
(03-09-2013, 01:19 PM)'Armanbooter' نوشته: سلام.
من دانشجوی ترم 3 کارشناسی رشته گرافیک دانشگاه ازاد اسلامشهر هستم.
چندی پیش به سرم زد تا در مورد ادامه تحصیل در رشته انیمیشن تو کشور های دیگه تحقیق کنم.کارشناسی ارشد یا کارشناسی..
سوالی که از شما داشتم این هستش که ایا دانشگاه ها یا دانشکده های بریتانیا یا دیگر کشور های اروپایی یا امریکایی مدرک کارشناسی دانشگاه فعلی من رو قبول میکنند تا در زمینه ی تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد انیمیشن خودم رو برای پذیرش اماده بکنم؟
چون تو مقطع ارشد انیمیشن تو ایران فقط 2 تا دانشگاه داریم.دانشگاه هنر تهران و دانشگاه مدرس..که قبولی تو این دانشگاه ها هم مثل یک رویا هستش.
مرسی
دوست گرامی
الان مدرک دانشگاه آزاد در خیلی از کشورها مورد قبول است اما خب شانس شما در دانشگاه های درجه 2 یا 3 خب مسلما بیشتره تا دانشگاه های درجه 1 .... شما به چندین تا از دانشگاه ها ایمیل بزنید حتما جواب میدهند ... اما در مورد حمایت مالی دانشگاه از شما این دیگه بستگی به این داره که چند نفر پذیرش دارند و چند نفر شرایط تحصیلی بهتری نسبت به شما دارند اما شما حتما شانس خود را در هر دانشگاهی که مناسب با هدفتان است امتحان کنید ... حتما به دانشگاه ها ایمیل بزنید
الان مدرک دانشگاه آزاد در خیلی از کشورها مورد قبول است اما خب شانس شما در دانشگاه های درجه 2 یا 3 خب مسلما بیشتره تا دانشگاه های درجه 1 .... شما به چندین تا از دانشگاه ها ایمیل بزنید حتما جواب میدهند ... اما در مورد حمایت مالی دانشگاه از شما این دیگه بستگی به این داره که چند نفر پذیرش دارند و چند نفر شرایط تحصیلی بهتری نسبت به شما دارند اما شما حتما شانس خود را در هر دانشگاهی که مناسب با هدفتان است امتحان کنید ... حتما به دانشگاه ها ایمیل بزنید