16-09-2013, 03:22 AM
(13-09-2013, 09:29 PM)'hussen' نوشته:سلام و خسته نباشیدمن هنوز ارشدم تموم نشده و اطلاعاتم حدودی ولی خواهش می کنم شانس من رو برای گرفتن پذیرش با بورسیه کامل از پرتغال بفرمایید1-معدل کارشناسی 16.11 و معدل ارشدم فکر کنم بالای 18 بشه2- کارشناسی دانشگاه تبریز رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی و کارشناسی ارشد دانشگاه تهران رشته مکانیک ماشنهای کشاورزی3-زبان رو دارم کار می کنم و تا هفت ماه دیگه تافل یا آیلتس رو میگیرم4-مقاله: یک مقاله داخلی دارم و دو یا سه تا خارجی می تونم داشته باشم5- مقطع پذیرش: دکتراضمنا چهار تا اختراع هم دارم و عضو انجمن مخترعین و بنیاد ملی نخبگان هم هستم.
شرایط شما نسبتا خوبه و میشه بهش امیدوار بود اما پرتقال فعلا اوضاع خیلی مناسبی برای بورس نداره...
از طرفی هم رشته تون خیلی خاصه و من نمیدونم دقیقا این رشته چقدر توی پرتقال ارایه میشه... مهم ترین کار برای شما که شانستون رو زیاد کنه اینه که از همین الان دنبال استاد باشید و مکاتبه رو شروع کنید... این بهترین کاریه که الان میتونید بکنید...
با توجه به رشته تون این بهترین کمکی بود که من میتونستم بکنم امیدوارم بقیه هم نظر بدن
موفق باشید و امیدتون رو از دست ندید... مطمئنم که یا از پرتقال یا از یه جای دیگه بورس خواهید گرفت
از طرفی هم رشته تون خیلی خاصه و من نمیدونم دقیقا این رشته چقدر توی پرتقال ارایه میشه... مهم ترین کار برای شما که شانستون رو زیاد کنه اینه که از همین الان دنبال استاد باشید و مکاتبه رو شروع کنید... این بهترین کاریه که الان میتونید بکنید...
با توجه به رشته تون این بهترین کمکی بود که من میتونستم بکنم امیدوارم بقیه هم نظر بدن
موفق باشید و امیدتون رو از دست ندید... مطمئنم که یا از پرتقال یا از یه جای دیگه بورس خواهید گرفت
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز