(03-12-2013, 05:45 PM)'giga' نوشته: سلام من می خواستم بپرسم که برای اپلای کردن اول باید استاد پیدا کنم بعد برای دانشگاه مدارکم رو ارسال کنم بهتره یا بدون یافتن استاد مستقیم برای دانشگاه مدارکم را ارسال کنم . آیا دانشگاههایی هستند که آنلاین مدارک را بگیرند؟
سياست دانشگاه ها متفاوته. دانشگاه اكلاهما استيت ميگه تا اتاد پيدا نكردي اپلاي نكن چون بررسي نميشي. دانشگاه مثلا دالاس بدون استادم اپلاي كني تا 1 ترم فرصت داري استاد پيدا كني بعد از پذيرش. هر دانشگاه و ايالت ممكنه نسخ ي خاصي بپيچه و همه چيز فرموله و يك شكل نيست. بهترين حالت اينه كه استادي باشه و هماهنگي از قبل. اما اگر نبود معنيش نا اميدي نيست و خيلي از دوستانم بدون استاد هم پذيرش گرفتند و بعد از رفتن تونستند استاد پيدا كنند. اما در خصوص دانشگاه هايي مثل اكلاهما كه صراحتا ميگه اپلاي كردن دور ريختن كلي هزينه و تلاش از جمع آوري مدارك تا ترجمه تاييد ارسال و غيره است. حتما مطمئن باشيد قبل اقدام. اكثرا آنلاين شده ولي برخي قبل پذيرش برخي بعد از پذيرش شما رو موشف ميكنند مدارك آفيشيالي از طريق دانشگاه براشون ارسال شه. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
(28-11-2013, 10:28 PM)'KMP' نوشته: تو دپارتمان دانشگاه مورد نظرم، نوشته که اگه مدرک مستر ندارید و می خواید برای مستر و دکتری ، با هم، اقدام کنید... موقع اپلای گزینه دکتری رو انتخاب کنید و اکه واسه مستر می خواید گزینه مستر.....
من مستر ندارم و سوالم اینه که... اگه تو اپلیکیشنم دکتری رو انتخاب کنم، و از نظرشون مناسب نباشم واسه مقطع دکتری، ممکنه که واسه مستر هم ارزیابیم نکنن؟؟؟
پذیرش تو این دانشگاه واسم خیلی مهمه...
سلام
عموما وقتي همچين چيزي مينويسند اتومات شما براي هر دو بررسي ميشيد ولي رد شدن در يكي روي ديگري اثر نداره و دو پروسه ي جداگانه در نظر گرفته ميشه. اما مطمئن شيد كه اين دانشگاه اينكار رو اتومات انجام ميده چون اگر اينطور نباشه بايد 2 بار اپلاي كنيد يكبار براي مستر و يكبار براي دكتري.
ممكنه دو ست مدارك بخوان اما اكثرا با همون يك ست هر دو پروفايل رو آپديت مي كنند و فقط اپليكيشن في دو بار بايد پرداخت شه.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
عموما وقتي همچين چيزي مينويسند اتومات شما براي هر دو بررسي ميشيد ولي رد شدن در يكي روي ديگري اثر نداره و دو پروسه ي جداگانه در نظر گرفته ميشه. اما مطمئن شيد كه اين دانشگاه اينكار رو اتومات انجام ميده چون اگر اينطور نباشه بايد 2 بار اپلاي كنيد يكبار براي مستر و يكبار براي دكتري.
ممكنه دو ست مدارك بخوان اما اكثرا با همون يك ست هر دو پروفايل رو آپديت مي كنند و فقط اپليكيشن في دو بار بايد پرداخت شه.
شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull