معدل کارشناسی و کارشناسی ارشدتون خوبه و حداقل اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه ها رو برآورده می کنه. شما که 12-10 تا مقاله دارید اگر می تونستید دست کم یکی دو تا از اونها رو به سطح مجله های ISI می رسوندید --به ویژه اونهایی رو که به زبان انگلیسی هستند و بهبود دادن اونها وقت زیادی نمی بره-- خیلی خوب بود ولی همین ها هم به هر حال بهتر از نداشتن مقاله هستند. اگر بتونید در آیلتس 7 یا بهتر (یا در تافل 100 یا بهتر) بگیرید شانس بالایی برای گرفتن پذیرش دارید. برای آمریکا به احتمال زیاد به GRE هم احتیاج خواهید داشت که به این منظور بهتره نیازمندی های سایت دانشگاه هاشون رو نگاه کنید. ولی به طور عمومی اگر بتونید نمره حدود 310 به بالا بگیرید خوبه. با توجه به معدل هاتون و به فرض اینکه در زبان و GRE نمره های خوبی بگیرید شانس گرفتن پذیرش از 100 دانشگاه برتر رو هم دارید. منتهی با توجه به اینکه مقاله ISI ندارید شاید بهتر باشه تا رتبه های حدود 200 رو هم در نظر داشته باشید.
(21-02-2014, 06:53 PM)'elahe_gh64' نوشته: دوستان سلام.
با شرایط من امکان پذیرش در کجا وجود دارد و آیا اصلا شانس تحصیل همراه با بورسیه را دارم یا خیر؟ شما کجا را پیشنهاد میکنید؟
لیسانس روانشناسی بالینی از دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 17/16 و کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی از دانشگاه دولتی ارومیه با معدل 31/18 . 11 مقاله کنفرانس بین المللی و داخلی رو دارم که به زبان فارسی هست. دو مقاله کنگره بین المللی که در ترکیه برگزار شد و به زبان انگلیسی. یک مقاله ISC در ترکیه چاپ شد به زبان انگلیسی. یک مقاله علمی پژوهشی داخلی و همکار در یک طرح ملی . نمره زبان ندارم اما میتونم فشرده در عرض چند ماه کسب کنم .
خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -