(18-04-2014, 01:30 AM)'ali_gunner' نوشته:ممنون بابت پاسخ جامعتون...
منظور از این که رنک مهم نباشه مهم هست اما نه مثلا اینکه هدف فقط و فقط تاپ 20 باشه! مثلا زیره 300 یا 250 کافی هست.من بد گفتم منظورمو
رقابت برای دکترای مستقیم واقعا سنگینه و فک نکنم حتی نمره ی جی آر ایم بتونه پوشش بده معدلم رو(خدا استادای 4 ترم اول رو نبخشه:|)و مقاله ای که بعضیا دارن. راستش خودم ترجیح میدم مستر رو دانشگاه متوسط حالا با یه فاندی اگه بدن بخونم برای دکترا رزومه ی کامل تری بسازم
اون معدل دوسال اخرم منظورم این بود که میتونه این دانشگاهها هم مد نظرم باشه نه صرفا همینا
برای دانشگاه های فری اروپا و کانادا چی ؟ مثه المان و فنلاند و مسئله ی بورسش(حالا یا بورسه دولتی یا بورسه دانشگاه)
بله متوجه شدم. روش خوبی رو پیش گرفتین. کلا اگر امکانش واسه یه فرد باشه بهتره مستر رو بره خودش رو جا بندازه و دکترا اگر بتونه خودش رو پرتاب کنه به دانشگاههی عالی!
من هم وقتی رنک میگم کلا منظورم usnews هستش وگرنه زیاد اشنایی با رنکهای کلی ندارم و در واقع نمیپسندم!
اگر بتونید دانشگاههایی پیدا کنید که معدل دو سال اخر رو مد نظر قرار دادن. به نظرم شما یکم شانس بیارید میتونید حداقل فاند ارشد یعنی تخفیف شهریه رو بگیرید!
توصیه من اینه چند تا دانشگاه direct phd اپلای کنید و یا از خودشون بپرسید اگر من واجد شرایط دکترا نباشم ولی ارشد باشم ولی به دکترای مستقیم اپلای کرده باشم شما حداقل پذیرش ارشد رو میدین؟! این خیلی مهمه و کار شما رو راه میندازه.
راجع به کشورهای اروپایی میدونم بورسهای اراسموس هستش که میتونین واسشون اقدام کنین (شرایطش رو اینجا ببینین)
کانادا هم معدل محوره و به نظرم چون جی ار ای نمیخواد حداقل مقاله رو در نظر میگیره واسه فاند. البته تافل رو هم ولی معدل شما بینابین.
حیفه با gre 332 به نظرم همون ایالات متحده ایده آل هستش!
بااحترام
من هم وقتی رنک میگم کلا منظورم usnews هستش وگرنه زیاد اشنایی با رنکهای کلی ندارم و در واقع نمیپسندم!
اگر بتونید دانشگاههایی پیدا کنید که معدل دو سال اخر رو مد نظر قرار دادن. به نظرم شما یکم شانس بیارید میتونید حداقل فاند ارشد یعنی تخفیف شهریه رو بگیرید!
توصیه من اینه چند تا دانشگاه direct phd اپلای کنید و یا از خودشون بپرسید اگر من واجد شرایط دکترا نباشم ولی ارشد باشم ولی به دکترای مستقیم اپلای کرده باشم شما حداقل پذیرش ارشد رو میدین؟! این خیلی مهمه و کار شما رو راه میندازه.
راجع به کشورهای اروپایی میدونم بورسهای اراسموس هستش که میتونین واسشون اقدام کنین (شرایطش رو اینجا ببینین)
کانادا هم معدل محوره و به نظرم چون جی ار ای نمیخواد حداقل مقاله رو در نظر میگیره واسه فاند. البته تافل رو هم ولی معدل شما بینابین.
حیفه با gre 332 به نظرم همون ایالات متحده ایده آل هستش!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.