26-07-2014, 12:31 AM
(25-07-2014, 11:58 PM)'M1KE' نوشته: متاسفانه معدل کارشناسی تون خوب نیست و اعلب دانشگاه هایی که رتبه جهانی کمتر از 500 دارند حداقل معدل 3 از 4 رو به عنوان یکی از ملزومات پذیرش تعیین کردن. معدل ارشدتون خوبه و این هم که سابقه کار مرتبط دارید تا حدی این نقطه ضعف رو پوشش میده. برای شما که تونستید در قسمت های مهارتی و خواندن 7 بیارین خیلی حیفه که در دو مهارت دیگه انقدر نمره کمی گرفته باشین و فکر می کنم پتانسیل اون رو دارید که با قدری تمرین در اون مهارت ها هم خودتون رو به حدود 6.5 برسویند که نمره کل بین 6.5 تا 7.0 بشه. به این شکل شانس گرفتن پذیرش تون بیشتر میشه. در این صورت می تونید روی دانشگاه هایی که رتبه هایی در حدود 500 تا 700 بیشتر وقت بگذارید. در اولین قدم به نظرم می بایست نمره آیلتس تون رو بهبود بدین و بعد سراغ دانشگاه هایی که دارای این محدوده رتبه ها هستند برین حالا در هر کشوری که بهش علاقه داشته باشین که به سلایق و دیگر اهداف شغلی، تحصیلی، فرهنگی و غیره شما بستگی داره.
اشتباه کردم سر جلسه. تمرکزم رو از دست دادم و همه چی خراب شد(تو جلسه شفاهی وقت مصاحبه من 11:15 بود و یادشون رفته بود من رو صدا کنند و همین جور رفته رفته افتاده بودم رو ویبره و میلرزیدم که چرا صدام نمیکنن. خودم 11:30 رفتم به منشی گفتم پس من چی شدم؟ گفت یادم رفته و فرستادنم برم تو یه اتاقی تا ازم عکس بگیرن و اون موقع هم گیر دادن که چرا شبیه عکسات نبیستی و نهایتا من رو 11:45 فرستادن تو اتاق. 4-5 بار سر جلسه کتبی اومدن و هویت من رو چک کردن و مدارکم رو نگاه کردن و این باعث افزایش استرس و از دست رفتن کنترلم شد).(اینارو گفتم تا اگر کسی میخاد بره امتحان زبان بده آماده همچین موقعیتهایی باشه تا مثل من خراب نکنه)
من مدرک دیپلم زبان و FCE هم دارم. تاثیری نداره؟ راستش نمیتونم دوباره امتحان بدم. زمان ندارم. متاهل هستم و دارم از خوابگاه متاهلی میرم و باید برم خونه بگیرم و کارای متاهلی که خودتون بهتر میدونید. در ضمن اصلا هم نمیخام موعد سربازیم برسه و من هنوز ایران باشم. با یکی از استادای UCL انگلیس مکاتبه داشتم و اون گفته فعلا جای خالی نداریم ولی اسمت رو تو یه فایل نگه میدارم جا که باز شد تو رو معرفی مکنم. ولی نمی دونم چقدر رو حرفش میشه حساب کرد. دانشگاه برونل انگلیس هم با یه استادی حرف زدم و قبول کرد که استاد راهنمای من بشه ولی گفت هیچ فاندی به ایران نمیدن و سالانه باید 20هزار یورو داشته باشم که با کار دانشجویی و Ta/RA گفت نهایتا 5000 تا رو میتونی پوشش بدی و برای 15هزار مونده باید پول داشته باشی.
اینا رو گفتم تا اگه میشه باز راهنمایی کنید و دوستان هم از تجربه ناچیز من تو این راه و اتفاقاتی که برام افتاده آگاه باشن شاید کمکشون کنه.
من مدرک دیپلم زبان و FCE هم دارم. تاثیری نداره؟ راستش نمیتونم دوباره امتحان بدم. زمان ندارم. متاهل هستم و دارم از خوابگاه متاهلی میرم و باید برم خونه بگیرم و کارای متاهلی که خودتون بهتر میدونید. در ضمن اصلا هم نمیخام موعد سربازیم برسه و من هنوز ایران باشم. با یکی از استادای UCL انگلیس مکاتبه داشتم و اون گفته فعلا جای خالی نداریم ولی اسمت رو تو یه فایل نگه میدارم جا که باز شد تو رو معرفی مکنم. ولی نمی دونم چقدر رو حرفش میشه حساب کرد. دانشگاه برونل انگلیس هم با یه استادی حرف زدم و قبول کرد که استاد راهنمای من بشه ولی گفت هیچ فاندی به ایران نمیدن و سالانه باید 20هزار یورو داشته باشم که با کار دانشجویی و Ta/RA گفت نهایتا 5000 تا رو میتونی پوشش بدی و برای 15هزار مونده باید پول داشته باشی.
اینا رو گفتم تا اگه میشه باز راهنمایی کنید و دوستان هم از تجربه ناچیز من تو این راه و اتفاقاتی که برام افتاده آگاه باشن شاید کمکشون کنه.