31-08-2014, 10:51 PM
(31-08-2014, 10:39 PM)'a.shoja' نوشته: سلام خسه نباشید میخواستم بدونم با شرایطی که دارم امکان گرفتن فاند برای کشورهای اروپایی یا کشورهای امریکا و کانادا و استرالیا را دارم ایا با معدل پایینی که دارم میتونم رو کانادا و استرالیا حساب کنم چون خودم این دو کشور را دوست دارم چون این دو کشور شدیدا معدل محورند ایا با رزومه و زبان میشه این مشکل را حل کرد یا ایا کسی با شرایط من از این دو کشور فاند گرفته یا در غیر این صورت برای فوق لیسانس دوم هم نمیشه از این کشورها فاند گرفت؟؟؟؟؟؟ در مورد اروپا چی؟ یه خورده اروپا را بیشتر توضیح بدین چون اینجا زیاد راجع به اروپا ندیدم؟
لیسانس معدل15/70
فوق لیسانس 15
تافل 90
دارای دو مقاله isi و یک ثبت اختراع داخلی
دانشجوی دانشگاه تهران
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
استرالیا زیاد معدل محور نیست اگرچه همه جا معدل خیلی مهم یا اولین معیاره. اگر تافلتون رو بالای 100 برسونید خیلی به چشم میاد. ضمنا معدل لیسانستون متوسطه ولی ارشدتون زیاد جالب نشده ولی بازم دانشگاهتون عالیه و دو ISI دارید. آمریکا و بعضی دانشگاه های برتر کانادا GRE می خوان ولی بقیه نه. به نظرم واسه همه شانس دارید اگر استاد پیدا کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم