27-12-2014, 06:15 PM
(27-12-2014, 05:21 PM)'persevere' نوشته: با سلام،
می خواستم در این مورد سوال کنم که آیا با داشتن معدل 14.31 در مقطع لیسانس (صنعتی اصفهان) میتوان پذیرش گرفت. من تعداد بسیاری از دوستانم با همین شرایط معدل و حتی کمتر هم موفق به پذیرش شدند.
آیا با دانشگاههایی که با رتبه بین 300 تا 500 (حتی رتبه های بیشتر) هستند هم شانس پذیرش نیست؟
من میخوام برا دانشگاه های استرالیا (UOW,Curtin,Federation) مدارکمو بفرستم. دانشگاه Laval و Sherbrooke کانادا هم مد نظرم هست. نمره زبان آیلتس 7.0 هست و دو مقاله ISI و یک مقاله بین المللی دارم. در زمینه ژئوتکنیک اپلای میکنم. معدل ارشدم 16.5 هست از دانشگاه باهنر کرمان.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام
اگه رزومه قوی داشته باشید می تونه تا حدودی معدل پایین شما رو کم رنگ کنه. درباره پذیرش بله امکانش هست اما درباره فاند شانستون یکم پایین پیشنهاد می کنم برای پذیرش به سمت کشورهایی برید که دانشجو دکتری در او کشورها شغل به حساب می یاد و ماهیانه حقوقی بین 1500-2000 یورو بابتش پرداخت میشه.
همه چیز بستگی به رقیبهای شما داره اگه قوی باشن کارتون برای گرفتن پذیرش دشوار میشه و اگه در یه سطح باشید احتمال گرفتن فاند هم هست.با توجه به نمره زبان و مقاله(اگه مقاله خوبی باشند) شانستون بد نیست متوسطه
اگه رزومه قوی داشته باشید می تونه تا حدودی معدل پایین شما رو کم رنگ کنه. درباره پذیرش بله امکانش هست اما درباره فاند شانستون یکم پایین پیشنهاد می کنم برای پذیرش به سمت کشورهایی برید که دانشجو دکتری در او کشورها شغل به حساب می یاد و ماهیانه حقوقی بین 1500-2000 یورو بابتش پرداخت میشه.
همه چیز بستگی به رقیبهای شما داره اگه قوی باشن کارتون برای گرفتن پذیرش دشوار میشه و اگه در یه سطح باشید احتمال گرفتن فاند هم هست.با توجه به نمره زبان و مقاله(اگه مقاله خوبی باشند) شانستون بد نیست متوسطه
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»